Péterfy Bori a NON+ új kollekciójának arca (fotógaléria)

2013.06.10. 21:41, Frontrecorder

boriindex3.jpg

Péterfy Borival népszerűsíti legújabb, tizedik kollekcióját az általunk is bemutatott NON+ divatmárka. Az énekesnő a ruhákat reklámozó kampányfotókon, illetve a fotózásról készült werkfilmben is szerepel - mutatunk mindent.

ITT PEDIG EGY INGYEN REMIXLEMEZT MUTATUNK PÉTERFY BORIÉKTÓL.

Az eredetileg tervezőgrafikus-lakberendező Kiss Sarolta legújabb kreációit "All Is Well" mottó alatt rendezte össze egy kollekcióba. "Ez az az állapot, amikor minden rendben van” - fogalmazta meg a nyugalmat, kiegyensúlyozottságot és természetességet közvetítő ruhadarabok lényegét a NON+ tervezője. A ruhák fekete, fehér, szürke és piros színben készültek, ami pedig a fazonokat illeti, mindegyik alap nyári ruhadarab megtalálható a kollekcióban: maxiszoknya, miniruha, maxiruha, ejtett vállú laza felsők.

A kényelmes, laza és a stílusos ruhákat bemutató lookbook képein Murányi Szilvia modell mellett Péterfy Bori is pózol. Mint Kiss Sarolta elmondta, régóta keresett olyan hírességet, aki a NON+ arca lehetne, és hogy ezt végül a kisfiával a Recorder magazin harmadik számának címlapján is szereplő énekesnőben találta meg, a véletlennek köszönhető. "Bejött az üzletbe vásárolni, és elkezdtünk beszélgetni. A beszélgetést követően pedig pár héttel később már a közös fotózáson voltunk” - mesélte a találkozásról Kiss Sarolta.

PÉTERFY BORI ITT TÁRULKOZOTT KI NEKÜNK, A FEHÉR ÉJSZAKÁK ALBUM KAPCSÁN.

A fotózást örökíti meg az alábbi werkfilm:

Alább pedig a Péterfy Borival készült NON+ image fotók:

borinonplus2.jpg

borinonplus5.jpg

borinonplus4.jpg

borinonplus1.jpg

borinonplus3.jpg

A fotókat és a videót a United Photographers készítette.

https://recorder.blog.hu/2013/06/10/peterfy_bori_a_non_uj_kollekciojanak_arca_fotogaleria
Péterfy Bori a NON+ új kollekciójának arca (fotógaléria)
süti beállítások módosítása