Divat&magyar: NON+

2013.03.29. 15:35, Frontrecorder

nonplusz.jpg

Újraéled a fiatal magyar divatmárkákat bemutató sorozatunk. Generációs boom zajlik a hazai divattervezésben, így van bőben miből válogatni. Ezúttal Kiss Sarolta tervezőgrafikus-lakberendező készítette el nekünk márkája, a NON+ profilját. Egyszerű, letisztult és spontán ruhák, amelyekhez megálmodójuk szerint mai magyar zenekarok édes-bús szerelmes számai illenek a legjobban.

NON+

Magunkról: Ruháinkat egyszerű vonalak, kényelmes, vagány megoldások és visszafogott színvilág jellemzik. A NON+ ruhák legtöbbjét egy-egy grafikai elem, idézet díszíti. A kollekciók darabjai egy téma, egy hangulat köré szerveződnek, a grafikák pedig mindezt szolidan hangsúlyozzák. A NON+ ruhák limitált darabszámban készülnek. Az egyedi darabokat kiváló minőségű anyagokból kézzel szabják-varrják. A mintákban és a ruhák fazonjában egyaránt tükröződik a letisztultság és a kreativitás. Fontos szempont a hordhatóság, a lezserség, a stílusbeli merészség. A NON+ eddigi kilenc kollekciójában 100 különböző ruha található meg, rendelés esetén két hét alatt bármelyiket elkészítjük.

Mióta: 2008.

Kik: Kiss Sarolta.

Kiknek: Nőknek 16-tól 61-ig.

Mottó: " A kevesebb több".

Inspirációk: Maga a folyamat inspirál. Az út. Ahogy alakul a világ, és mi magunk benne. Ez a ruhamárka nálam az abszolút önkifejezés, a flow.

Anyagok: Főleg pamut, és minden más, ami egyszerű és nagyszerű.

Színvilág: Az alapszínek: fekete, fehér, szürke + a szivárvány színei.

Egyedi jegyek: A NON+ ruhák legtöbbjét egy-egy grafikai elem, idézet díszíti. A kollekciók darabjai egy téma, egy hangulat köré szerveződnek, a grafikák pedig mindezt szolidan hangsúlyozzák. "Ez egy játék. Játék a ruhákkal, szavakkal, és ezeknek az összekapcsolódása az, amit szeretek. Fontos, hogy többet adjak a vásárlóknak egy egyszerű ruhánál. Olyan, mint egy titkos üzenet, amit valaki vagy ért, vagy nem. Aki érti, az megszereti, és visszajár újabb szavakért, vagy mondatokért."

Stílus / koncepció: Egyszerű vonalak, kényelmes, vagány megoldások és visszafogott színvilág

Következő kollekció: A következő kollekciónk pont a tizedik lesz, a mottója pedig "All is well".

Vízió: Egy olyan életérzés közvetítése, amelyben a ruha viselője önmaga lehet, jól érzi magát, és mosolyog. Célom elérni azt, hogy amikor valaki NON+ban van, akkor "flow"-ban van. A márka jövőbeni tervei pedig saját bolt nyitása, illetve külföldi terjeszkedés

Kedvenc / a márkához passzoló zene: Magyar márkához, magyar zenéket választanék: Zagar: Wings Of LoveQuimby: Sehol sem talállak, Heaven Street Seven: Ez a szerelemDe azért megemlítek egy külföldi nagy kedvencet is: JamiroquaiKing For A Day.

Legnagyobb eredmény: Egy őszinte mosoly a vásárlóktól.

Legismertebb viselők: Jakupcsek Gabriella, Szöllősi Györgyi, Rúzsa Magdolna.

Árak: 4900-tól - 29 900 forintig.

Íme, néhány darab a NON+ Angel kollekciójából :

NON+1web.jpg

NON+2web.jpg

NON+4web.jpg

NON+6web.jpg

https://recorder.blog.hu/2013/03/29/magyar_divat_non
Divat&magyar: NON+
süti beállítások módosítása