Akciófilm lesz a Metallica Through the Never 3D?

2013.05.24. 18:34, Frontrecorder

metallica3d.jpg

A most közzétett bombasztikus első előzetes alapján akár ezt is gondolhatnánk, mindenesetre az világosan kiderül, hogy a 3D-ben filmre vett Metallica-koncerthez látványos, akciódús párhuzamos sztorit kerekített a rendező Antal Nimród. Hell yeah!

EKÖZBEN A METALLICA BASSZISTÁJA EGY LEGENDÁS DZSESSZISTÁRÓL KÉSZÍT DOKUMENTUMFILMET.

"Igába fogjuk a Metallica-koncertek hatalmas erejét és energiáját, narratívát fecskendezünk bele, és 3D-ben visszük filmre, hogy megemeljük az élményt” - lebegtette meg a készülő műről a Kontrollal befutott, majd Hollywoodba igazolt (Elhagyott szoba, A szállítmány, Ragadozók) Antal Nimród. És tényleg: a trailerben a neonfehér keresztek és felcsapó lángcsóvák között zúzó Metallica mellett látunk egy fiatal srácot - a forgatókönyv szerint a zenekar roadja -, aki nagyon igyekszik valahová a furgonjával az éjszaka kellős közepén, majd egy brutális rendőrök-csőcselék utcai összecsapás képsorai villannak fel - mindez persze semmit sem fed fel a történetből, de masszív izgalmakat sejtet.A Metallica Through the Never 3D amerikai bemutatóját szeptember végére tűzték ki, a magyarországi forgalmazásáról egyelőre még nincs hír.

És hogy a rokkolásnál maradjunk, íme a rendezői pályát klipekkel és reklámfilmekkel kezdő Antal Nimród első zenés videója 1997-ből, a Warpigs zenekarnak:

https://recorder.blog.hu/2013/05/24/akciofilmet_rendezett_a_metallicanak_antal_nimrod
Akciófilm lesz a Metallica Through the Never 3D?
süti beállítások módosítása