Fluor: Charlie Sheen (klippremier)

2013.04.12. 15:00, rerecorder

fluor charlie s.jpg

Fluor a héten nyilatkozott nekünk oktatásról, LájkSuliról, új lemeztrilógiájáról és akkor már szóba került legújabb klipje is, melyet az instant fülbemászó Charlie Sheen című dalhoz forgattak és először most itt a Recorderen lehet megtekinteni.

fluor szem.jpgFluor Tomi, ahogy interjúnkban is mesélte, elkezdte letisztázni maga körül a dolgait. "Eddig kissé össze-vissza nyomtam az elektrót, a rapet és az élőzenés ügyeket az Indigó utcával, de elérkezett az idő, hogy ezeket rendszerezzem, legyen tiszta mindenki számára, hogy van ez a három oldalam és mindegyik 100%-ig én vagyok. Úgyhogy készül egy lemeztrilógia F.L.U. címmel, amiből az első adag az F., az elektro, az L., a hiphop, az U. pedig az élőzene." Az új dal tehát a lemeztrilógia első részén, az elektrós F.-en fog majd szerepelni. A Charlie Sheen klipjében pedig egy igazi netes híresség, Szintiboy is szerepet kapott, Fluornak szüksége volt a tomboldás garázs-videóhoz egy billentyűsre, hát ki mást hívhatott volna? "A dal lényegében arról szól, hogy vajon Charlie Sheen mit tenne, ha találna egy időgépet?"

Természetesen a forgatásról is megkérdeztük Fluort: "A klipet egy garázsban vettük fel, egyetlen állat sem sérült meg, semmiért nem vállaljuk a felelősséget és halálosan komolyan gondoljuk. Alapvetően vonzódom a trash-hez és betegesen imádom a különc dolgokat, ez csúcsosodott ki a videóban. Nagyjából négy óra alatt letudtuk az ügyet, a kamera pár jelenet kivételével szimplán le volt rakva egy állványra, a vágást pedig Brain-re bíztuk a Studio-X csapatából. A low budget és a minimál jegyében született meg az ügy, de ez látszik is."

a Charlie Sheen című Fluor-dal klipjének premierje:

Címkék: video fluor klippremier
https://recorder.blog.hu/2013/04/12/fluor_charlie_sheen_klippremier
Fluor: Charlie Sheen (klippremier)
süti beállítások módosítása