Új David Bowie videó Tilda Swinton főszereplésével: The Stars (Are Out Tonight)

2013.02.26. 10:40, recordernews

ujbowie.jpg

Igazat beszélt a David Bowie mellett 1969 óta kitartó producer, Tony Visconti: korábban azt mondta a közelgő új (és meglepetésszerűen bejelentett) Bowie-lemez első kislemezdaláról, az általunk is bemutatott balladaszerű Where Are We Now?-ról, hogy abból senki ne vonjon le mélyreható következtetéseket, mert csak aról van szó, hogy a nagy múltú dalszerző ebben éppen törékenynek akarta mutatni magát, a lemez egyéb részein viszont "teljes hangerőn énekel". És most meg is kaptuk a következő, tényleg hangos, középtempós, sodrósabb dalt, klippel együtt.

TUDTAD, HOGY AZ ÚJ BOWIE-LEMEZ MEGFESZÜLT TITOKTARTÁS KÖZEPETTE KÉSZÜLT EL?

A The Stars (Are Out Tonight) videójában David Bowie életének társát Tilda Swinton játssza, igyekeznek is magukévá tenni egy visszafogott kispolgári létformát, ezt azonban megakadályozza egy egy furcsa fiatal pár, akik beköltöznek a szomszédba - és ráadásul még kicsit túlmozgásosak is.

A hivatalos Facebook-oldalon pár órája megjelent a dal szövege is, természetesen Bowie belejavítgatásaival, plusz a sejtelmes kommentárral: "csillagok, mint görög istenek, kegyetlenek és irányítók." Ezt is mutatjuk, továbbá emlékeztetőül, még egyszer: a nagylemez március 8-án jön The Next Day címmel.

bowielyr.jpg

Címkék: david bowie
https://recorder.blog.hu/2013/02/26/uj_david_bowie_video_the_stars_are_out_tonight
Új David Bowie videó Tilda Swinton főszereplésével: The Stars (Are Out Tonight)
süti beállítások módosítása