Együtt dolgozott Martin Gore és Frank Ocean

2013.02.22. 14:45, recordernews

frankmartin.jpg

Titánok, ha találkoznak: bár bő két évtized van köztük, és első hallásra eléggé valószerűtlenül is hangzik, de úgy tűnik, hogy a Depeche Mode dalszerzője és az újhullámos R&B elsőszámú meleg képviselője közös nevezőre kerültek.

Dave Gahan az Entertainment Weeklynek mesélte el, hogyan alakult ez: "New Yorkban a stúdióban éppen filmre vettünk pár dalt élőben, a session vége felé. Én énekeltem, Martin gitározott, meg még páran voltak velünk. Hirtelen megéreztem valakinek a jelenlétét az ajtóban, és akkor ott állt ez a fickó, és csak nézett. Egy asszisztens odajött hozzám két dal között, és azt kérdezte, nem bánjuk? Frank Ocean itt dolgozik egy másik stúdióban, és nagyon akart találkozni veletek. Sosem gondoltam volna, hogy egyáltalán tudja, kik vagyunk, de kiderült, hogy nagy rajongónk."

LÁTTAD-E MÁR A DEPECHE MODE ÚJ, SZINTE SZAKRÁLIS VIDEÓJÁT, A HEAVENT?

A rapid randiból már közös szerzemény is született, amibe Martin Gore moduláris szintetizátorral szállt be, de a korábban a Knife-nak, Fever Ray-nek és a Planningtorocknak is besegítő (most pedig a Delta Machine című új DM-albumon is közreműködött) Christoffer Berg is egyengette kicsit a készülő dalt, ami az elmúlt évben számos komoly díjat begyűjtő énekes új lemezén lesz hallható.

OKÉ, DE KI AZ A FRANK OCEAN? MONDJUK, MUTATJUK!

https://recorder.blog.hu/2013/02/22/egyutt_dolgozott_martin_gore_es_frank_ocean
Együtt dolgozott Martin Gore és Frank Ocean
süti beállítások módosítása