Így néz ki a társas zenehallgatás története fél percben

2013.02.18. 23:48, Frontrecorder

blaudio.jpg

Harminc másodperc alatt eljutunk a gramofontól az asztali hi-fi rádión és az utcai ghetto blasteren át a dizájnos hordozható hangfal-erősítő kombóig abban a szpotban, amelyet a Haunebu zenekarban is játszó Szabó Áron (korábban Veszéjes) rendezett, és amelynek zenéjét pedig a legutóbbi Qualitons-klip rendezőjének trash-formációja jegyzi.

A rövid reklámvideó a magyar Blaudio egyedi tervezésű, háton vagy vállon is hordható, egy hi-fi minőségű hangfalládát és egy erősítőt kompakt formában egyesítő, aksiról működő készülékét népszerűsíti. A Ghetto Blaster névre hallgató mobil hangforrást (amelybe már csak be kell dugni az ugyancsak kézi lejátszót, hogy düböröghessen a zene) alapvetően bringásoknak szánják, de bármilyen társas összejövetelnél bevethető.

A HORDOZHATÓ HANGFAL MÁR A RECORDER ELSŐ SAJÁT DIVATANYAGÁBAN IS SZEREPELT, NÉZZÉTEK!

És akkor íme, a jópofa szpot:

A filmecske zenéjét az eredendően ennél jócskán zajosabb és elvetemültebb zenét játszó, a széttorzított noise rock-attakokat olcsó videojáték-szintihangokkal súlyosbító Accomodator készítette. A komolyan nem vehető formáció basszusgitárosa, Horváth Viktor maga is klip- és reklámfilmrendező, a Qualitons Life Awaits című dala mellett ő vitte filmre a Headshotboyz future beats-duó egyik számát is. Itt pedig az Accomodator első klipje 2010-ből:

És egy koncertvideó, a 2011-es Trash fesztiválos fellépésükről: 

https://recorder.blog.hu/2013/02/18/igy_nez_ki_a_tarsas_zenehallgatas_tortenete_fel_percben
Így néz ki a társas zenehallgatás története fél percben
süti beállítások módosítása