Kiadatlan dallal rukkolt elő a Postal Service

2013.02.12. 14:14, recordernews

the_postal_service.jpeg

2003. február 19-én jelentette meg első és mindezidáig egyetlen, ám annál erősebb albumát, a Give Up-ot a kaliforniai elektronikuspop-duóként jegyzett Postal Service. Hogy erős, azt onnan tudjuk, hogy még ma is elő lehet venni bármikor, és élvezettel végighallgatni (érdekes, de az idő sem nagyon fogott például a Such Great Heights-en), illetve hogy a Nirvana Bleach-e után ez a második legkelendőbb album, amit a Sub Pop Records valaha is kiadott.

A Death Cab For Cutie-s Ben Gibbard és a Dntel-es Jimmy Tamborello alkotta páros tíz éves jubileumát most mégsem egy második nagylemezzel, hanem az első újrakiadásával ünneplik, amin azonban helyet kap két, eddig nem hallott dal. Az egyiket mutatjuk is!

ITT AJÁNLUNK EGY FRISS SUB POP-OS ALBUMOT IS, MEG MÉG EGY CSOMÓ MÁSIKAT.

A Turn Around és az A Tattered Line of String - amik a hírek szerint az eredeti album felvételei alatt születtek, csak arra már nem fértek rá - közül az utóbbi lett most nyilvános, és ez is olyan, amilyen a Postal Service korábbi zenéi: felfelé tartó pályán haladó, ünnepélyes, és persze könnyen megszerethető. Az április 8-án megjelenő reissue második lemezén a két "új" dalon túl lesznek remixek és cover-verziók is, ráadásul újra összeállnak egy világkörüli turnéra is. Reméljük, hogy remélhetünk tőlük hamarosan új albumot is.

Címkék: the postal service
https://recorder.blog.hu/2013/02/12/kiadatlan_dallal_rukkolt_elo_a_postal_service
Kiadatlan dallal rukkolt elő a Postal Service
süti beállítások módosítása