Tánczenei szupergrupot hozott össze Little Boots

2013.02.05. 20:31, Frontrecorder

littlebootsinstagram.jpg

A tavaly márciusban Budapesten dj-ző brit elektropop-tündér James Forddal, a Simian Mobile Disco egyik felével és a house-producer Maya Jane Coles-szal közösen írt egy számot, amely LB név alatt jelenik meg február 18-án - a dalba, illetve a remixeibe nálunk már most bele lehet hallgatni. A dalszerző-énekesnő elkészült új albumával is, amely várhatóan márciusban jön ki.

LITTLE BOOTS A TAVALYI BUDAPESTI FELLÉPÉSE ELŐTT ADOTT A RECORDERNEK INTERJÚT - OLVASD EL ITT!

Little Boots (polgári nevén Victoria Christina Hesketh) Hands című bemutatkozó albuma 2009 júniusában jelent meg, és ugyan közben előrukkolt három új dallal (Shake, Every Night I Say A Prayer, Headphones), ez csak tovább fokozta a rajongók várakozását. Ami nemsoká véget ér, Little Boots ugyanis a tumblrén is megerősítette, hogy második albumával cakompakk kész, és a tervek szerint márciusban a világ elé is tárja azt.

LITTLE BOOTS ELŐSZERETETTEL VESZ FEL OTTHON ZENÉLŐS HÁZI VIDEÓKAT – MI KIVÁLASZTOTTUK A TÍZ LEGJOBBAT.

Addig viszont (az Instagramja mellett, ahonnan a nyitóképet is vettük) útjára indította LB nevű mellékprojektjét, amely arra szolgál, hogy a popos fő profiljától eltérő tánczenei irányokba kalandozhasson, különféle zenészek, producerek bevonásával. Az első, két számot és annak remixeit csokorba gyűjtő dupla LB-kiadvány a nagy respektű brit house-kiadó, a 20:20 Vision gondozásában jön ki február 18-án (a label legismertebb előadója Crazy P). A Superstitious Heart-ban Little Boots énekel, a zenei alap pedig a Simian Mobile Discós James Ford, illetve a tavaly a DJ-Kicks sorozatnak egy remek mixet készítő, dalszerzői-énekesnői kvalitásokkal is bíró Maya Jane Coles közös munkája. A Whatever Sets You Free című másik számban Little Boots partnere a feltörekvő brit house/garage producer Baunz volt. Az alábbi lejátszón mindkét dalba és azok remixeibe belehallgathatunk:

A Superstitious Heart teljes hosszában:

Ez pedig egy rövid videónapló Little Boots tavalyi dél-amerikai turnéjáról, az aláfestő zene a Superstitious Heart részlete:

https://recorder.blog.hu/2013/02/05/tanczenei_szupergrupot_hozott_ossze_little_boots
Tánczenei szupergrupot hozott össze Little Boots
süti beállítások módosítása