Tudósokkal Flash-elés szerdán az A38-on

2013.01.21. 16:02, Frontrecorder

tudosok.jpg

(X) Most szerdán, január 23-án este a hazai underground két "ősrégi" szabad szellemű kultuszzenekara játszik újra együtt, mint tették ezt anno nem egyszer a legendás Tilos az Á-ban. A Flash és a Tudósok ezúttal az A38 Hajón kavarják fel az állóvizet, hogy képzavarral éjünk. Apropó, képek: a közös koncert előtti napon, 22-én lesz a megnyitója drMáriás, a Tudósok vezérének Szép képek a szeretet világából című kiállításának.

tudosok2.jpgKét nagy őrült klasszikus hozza zavarba, nevetteti meg, táncoltatja és lázítja közönségét ezen a vérbeli underground estén, ahol az igazi szabadság szelleme járja be a Hajót.

Először a kiváló Dr. Flash és még kiválóbb Flash együttese tart társadalomkritikus össznépi örömünnepet, ahol is eklatáns orvosi állatkísérleteken szemlélteti a nagyhírű orvostudor, hogyan vezetett a sznobberok útja a kezdeti romantikától a szentimentalizmuson át, a bécsi operett világán és a giccs kritikátlan imádatán keresztül az abszurd teatralitásig. A szemléltető előadás része lesz egy vidáman brummogó motorfűrész is.

Ezt követően a Tudósok néven működő négy atomtudós (Endrei, Jeli, Tövisházi és drMáriás) látogat majd az Antarktiszról az A38 Hajóra, hogy megtanítsanak sötétet csinálni a világosból és fordítva!

Hallhatjuk majd új számaikat készülő lemezükről, amelyekben hóemberek nemzenek hús-vér lényeket, baltás óraleolvasók raknak rendet szép lakásokban, ezüst hercegnők riogatnak mellre tetovált sárkányokkal, valamint a teljes kép megrázó energiájától pörög a fején mindenki, s még hosszan sorolhatnánk, de persze a régi szép klasszikusok is elhangzanak majd, különösen a legvégén a legnagyobb kedvenc, ezúttal különös hangszerelésben.

Az A38 Kiállítótérben pedig látható lesz ezen az estén is drMáriás Szép képek a szeretet világából című, a múlt század romantikus forradalmárjait, rettegett diktátorait és torz szépségideál-meghatározóit ábrázoló legújabb elképesztő festményeit felvonultató kiállítás is.

A koncert este nyolckor kezdődik, a belépő a helyszínen és elővételben is 1000 Ft. Elővételes jegy váltható az A38 pénztárában vagy honlapján.

Címkék: flash a38 tudósok
https://recorder.blog.hu/2013/01/21/tudosokkal_flash-eles_szerdan_az_a38-on
Tudósokkal Flash-elés szerdán az A38-on
süti beállítások módosítása