Kilenc perc röhögés: áldokumentumfilm a Queens Of The Stone Age-ről

2012.12.28. 09:00, recordernews

qotsahaha.jpg

Josh Homme brigádja újabb megátalkodottan szórakoztató csomagolásban tol minket közelebb a készülő új QOTSA-albumhoz. Az alábbi videó láttán nem tudunk mást mondani, mint hogy a világ összes lemezéhez hasonló dilis marketingsegget kéne kerekíteni, a lemezborítót bemutató sajtóanyag, az első kislemezdalt bemutató sajtóanyag és az elképesztően újító digitális megjelenésről szóló sajtóanyag mellett. Vagyis helyett.

DE NEM ÁM EZ A ZENEKAR ELSŐ BIZARR MEGNYILVÁNULÁSA AZ ÚJ ALBUM KAPCSÁN.

A Secrets of the Sound címet viselő kilenc perces etűdben egy amerikai és egy brit, vagyis összesen kettő népszerű humorista áldokumentumfilmest alakítva nyer bebocsátást oda, ahol a zenekar éppen rögzíti a friss anyagot. Itt aztán egyikük, Matt Berry például úgy konferálja fel rosszul a frontembert, majd kérdezi meg tőle, hogy "néhány dolog itt totál szarul néz ki, esetleg érzelmi okok miatt tartottad meg őket, a nagyapádé voltak?", hogy nem is értjük, miért nem iktatják be a fapofával pofátlankodást a hivatalos olimpiai számok közé. És akkor még ott van az is, hogy: "Hány ember van ebben a zenekarban? Mert itt van vagy ötven gitár."

Aztán következik Steve Agee köre: ő a zenekar basszerosát próbálja válaszokra bírni, de az meg nem annyira foglalkozik vele. Ugrunk vissza Josh-ékhoz: Matt folytatja, ahol abbahagyta, vagyis hogy ő bizony jó sok szartól megszabadulna ezen a helyen. És még feltűnik a videóban egy ideges Dean Fertita és egy öltözködő Troy Van Leeuwen is, lényegében tehát mindenki, csak Dave Grohl nem, de még így is mesés tartalommal van dolgunk.

Na de hogy jön a képbe Patrick Swayze? Ezt már tényleg nem árulhatjuk el, tessék megtudni a videóból:

https://recorder.blog.hu/2012/12/28/kilenc_perc_rohoges_aldokumentumfilm_a_queens_of_the_stone_age-rol
Kilenc perc röhögés: áldokumentumfilm a Queens Of The Stone Age-ről
süti beállítások módosítása