Szem, punci, szem, punci: jön a Flaming Lips-film

2012.12.16. 19:30, recordernews

szempunci.jpg

Freak Night néven készült el egy egész estés mozgóképes anyag az amerikai Flaming Lips zenekarról, ami címéből kiindulva kvázi folytatása (is lehetne) a hét évvel ezelőtti The Fearless Freaks című, szintén róluk készült dokumentumfilmnek, azzal a különbséggel, hogy ez most egy koncertfilm, ami szülővárosukban, azon belül az Oklahoma City Zoo Ampitheatre-ben Halloween alkalmából adott ingyenes fellépésüket örökíti meg.  

18+ A FLAMING LIPS SZERETI A TABUKAT FESZEGETNI: VÉRES-SZŐRÖS AMANDA PALMER-VIDEÓK.

Ami a címben foglaltakat illeti, nem hatásvadászni akarunk, azt az együttes tette, hiszen tényleg ebben a sorrendben pörögnek a képkockák a filmhez készült előzetesben, amit mutatunk is itt lejjebb. Ebben láthatjuk még a zenekartagokat egyenként előlépni a grandiózus LED-fal mögül, Wayne Coyne énekest a védjegyének számító nagy műanyag labdacsban (egy topless nő kíséretében), meg egy csomó viccesen-rémisztőre sminkelt rajongót, köztük a nagykorúságot még csak messziről kapirgáló gyermekkel, ami az előbb említettek fényében akár rosszul is elsülhet a Lips számára.

Hogy pontosan mikor jelenik meg a teljes film, azt egyelőre homály fedi, az NME viszont tudni véli, hogy jövő héten már fel fog tűnni a csapat weboldalán.

https://recorder.blog.hu/2012/12/16/flaming_lips_koncertfilm
Szem, punci, szem, punci: jön a Flaming Lips-film
süti beállítások módosítása