Kim Wilde ünnepi részegségben zendített rá a vonaton a Kids In America-ra

2012.12.15. 09:23, recordernews

kimwilde.jpg

Egy munkából hazafelé ingázó londoni kiszúrta, hogy tinédzserkorának ikonja, Kim Wilde ott énekli vele szemben 1981-es világslágerét. Gyorsan rögzítette is a látottakat az utókornak, és dalolt vele egy kicsit.

MIT TUDTAK A 80-AS ÉVEK SZTÁRJAI, KÖZTÜK KIM WILDE? ITT ÍRTUNK NÉHÁNYUKRÓL.

"Egy igazán ótvar nap után felszálltam a vonatra, még ülőhelyet sem találtam, de egy férfi egyszer csak előhúzott egy gitárt, na remek, gondoltam. Aztán egy ittas nő dalra fakadt. Na de várjunk egy percet, ismerem ezt a hangot... és tényleg Kim Wilde volt az! Ez abszolút feldobta a napomat" - olvasható a YouTube videó alatt, amiben a brit popzene egykori vadító (így húsz-harminc évvel később pedig kertészeti karriert befutó) szőkesége egy szarvasagancsba öltözve, testvérével, Ricky Wilde-dal vállvetve próbál valami reakciót kicsikarni a fásult utazóközönségből.

A nyolcvanas évekbeli angol énekesnők világcsúcstartója – nála többször senki nem kapaszkodott fel a slágerlistákra, összesen 17-szer sikerült ez neki az évtized alatt – a Kids In Americát és a Rockin' Around The Christmas Tree-t adta elő, valószínűleg a Magic FM rádióstúdiójából érkezve, ahol egyébként műsora van neki, most viszont minden jel szerint egy erős karácsonyi bulit ütöttek nyélbe.

MÉG EGY VICCES VIDEÓ: A RÉSZEG, AKI A RENDŐRAUTÓBAN QUEEN-SLÁGERT ÉNEKEL AZ ŐT LETARTÓZTATÓ ZSARUKNAK. ELÉG JÓL...

Címkék: kim wilde
https://recorder.blog.hu/2012/12/15/kim_wilde_reszeg_kids_in_america
Kim Wilde ünnepi részegségben zendített rá a vonaton a Kids In America-ra
süti beállítások módosítása