Grimes volt a zenebloggerek kedvence

2012.12.13. 10:41, recordernews

grimesblog.jpg

Sok előadó mondhatja el magáról, hogy ez az ő éve volt, de a kanadai dalszerző-énekesnő, a kislányosan vékony hangját éteri elektronikus alapokra fektető, koszlott kreativitását a zene mellett például puncigyűrűk tervezésében is kiélő, a zenei ízlését firtató Recordernek is szívesen nyilatkozó Grimesra ez többszörösen is igaz. Idei albumával, a nálunk teljes egészében meghallgatható Visionsszel nem csak egy rakás mérvadó sajtótermék 2012-es listájára került fel a New York Timestól a Guardian-en keresztül a Pitchforkig, de most újabb bizonyíték futott be egy, a zeneipari érdekektől kevésbé függő, viszont legalább ugyanennyire fontos területről: a legjelentősebb zeneblogoktól.

MI MEGMONDTUK ELŐRE: GRIMES NAGYLEMEZÉT MÁR FEBRUÁRBAN AGYONDICSÉRTÜK.

Az ezeket monitorozó Hype Machine ugyanis egy listába szortírozta az egyes előadókat, ahogy ők írják: "Egy év posztjait néztük át, hogy megtaláljuk azokat a zenészeket, akikről a legtöbbször blogoltak. Majd megkértünk néhányat kedvenc vizuális művészeink közül, hogy kreáljanak illusztrációkat hozzájuk." És, talán már nem igényel komplex agymunkát, hogy kitaláljuk: Grimes végzett az előkelő első helyen (a fenti illusztráció Justin Wallis munkája).

Ezüstérmes lett Lana Del Rey, bronzban csillog a Hot Chip, negyedik a Passion Pit, ötödik helyen pedig a Purity Ring végzett. A komplett lista a tüneményes grafikákkal és a legfontosabb dalokkal itt található. Kellemes lefelé görgetést!

https://recorder.blog.hu/2012/12/13/grimes_volt_a_zenebloggerek_kedvence
Grimes volt a zenebloggerek kedvence
süti beállítások módosítása