Házibuliztatva ünnepel a 10 éves Hypnosis

2012.12.08. 13:38, recordernews

hyp.jpeg

Valószínűleg kevesen vitatnák, ha azt mondanánk, hogy az elektronikus tánczene magyarországi jelenlétének és alakulásának fontos sarokkövei azok a szervezőcsapatok, amik már nem egy vagy két éve, aktuális trendekre felhuppanva hoznak el fontos külföldi neveket, hanem koncepciózusan működnek a 2000-es évek elejétől. A Hypnosis is közéjük tartozik: a klubszéria, ami Adam Freelandtől a Herbaliseren át Tom Middletonig számtalan befolyásos előadót szállított le az évek folyamán, ma tartja kereken tizedik születésnapját a Kálvin tér melletti Muzikum Klubban, jól bejáratott hazai dj-kkel.

HA MÁR NOSZTALGIA: SZAVAZZ MINDEN IDŐK LEGKIVÁLÓBB KLUBHIMNUSZÁRA! 

"Arra gondoltunk, hogy szervezünk nektek és persze magunknak egy legkevésbé sem kimért, házibuli jellegű örömünnepet. Nem fogjuk túlflancolni a dolgot: játszunk elképesztő szetteket, szokás szerint hozunk egy tonna tortát és aprósütit, bevonulunk az újonnan nyílt, eddig jól bevált Meyer hangcuccal beépített, nagyon barátságos Muzikumba, Ti meg eljöttök velünk örülni. Na?" - így szól a sajtóanyag, mi pedig soroljuk a fellépőket: Fine Cut Bodies, 9b0, Crimson b2b Chrom, Ba10 b2b Aafro, TB Gon b2b Marvin, Jinx b2b Grasshop.

Facebook eseményoldal visszaemlékezős videókkal itt, és ha már fent a friss flyerrel nyitottunk, zárjuk keretbe a történetet a legelső, még Kopaszi gátas-West Balkános bulijuk kedvesen kezdetleges szórójával: 

hypno.jpg

Címkék: hypnosis
https://recorder.blog.hu/2012/12/08/hypnosis_10_ev
Házibuliztatva ünnepel a 10 éves Hypnosis
süti beállítások módosítása