Ezt vedd meg: James Hetfield - a Metallica farkasa

2012.12.04. 12:36, Recorder.hu

james-hetfield-metallica-silenos-650x300.jpeg
(X) Rendeld meg a Recordertől a Silenos Könyvkiadó friss zenei kiadványát, a James Hetfield - a Metallica farkasa című, 224 oldalas könyvet 2800 forint helyett mindössze 2240 forintért (plusz 620 forint postaköltség)! Miért? Mert lesz egy könyved, ami kell neked. Mert máshol sem kapod meg olcsóbban. És mert a vásárlással a Recordert is támogatod. Szóval mindenki jól jár.

Idézet a kiadó ajánlójából:

"Hetfield a modern kor legnagyobb rockzenekarának frontembere, ez a könyv az első és egyetlen életrajza.

A Metallica már bebiztosította helyét a rock óriásai között. Lenyűgöző módon alakultak át ismeretlen thrashmetal-úttörőkből világrengető rock-megasztárokká, és ebben meghatározó szerepet játszott az énekes, gitáros és társdalszerző James Hetfield, akinek egyedülálló és lenyűgöző személyisége meghatározta az együttes minden drámai lépését.

Bár gyakorló vallásos családban nőtt fel, kora tinédzserkorára mégis lelkes rajongója lett az olyan rockzenekaroknak, mint a Black Sabbath és a Motörhead. Miután a Metallicával végigjárta a thrash metal underground legrejtettebb színtereit, Hetfield kirobbant a világ porondjára a csapat híres ötödik albumával, mellyel bebetonozódott helye a rock panteonjában.

A sokoldalú zenekart vezető zseninek azonban a színfalak mögött mindeközben meg kellett vívnia a maga csatáit – és egy időben a Metallica jövője igencsak kétségessé vált. Hetfield ezt követő újra felbukkanása mint igazi rocklegenda egyben személyes és szakmai diadal is volt; gyakran félreértett nyughatatlan és intellektuális személyisége, párosulva briliáns képességeivel feltétlen és őszinte elismerést érdemel.

A Metallica farkasa eme figyelemre méltó ember életének első megjelent krónikája.

A szerző, Mark Eglinton Hetfield élettörténetének kulcsszereplőivel készített mindenre kiterjedő, exkluzív, személyes interjúkat, és ezeket összegyúrva írta meg a Metallica frontemberének életrajzát."

Megrendelésedet küldd e-mailben a shopping@recorder.hu címre, ahonnan válaszként megkapod, hogyan tudsz fizetni és hogyan kézbesítjük a könyvet.

https://recorder.blog.hu/2012/12/04/rendeld_meg_james_hetfield_a_metallica_farkasa
Ezt vedd meg: James Hetfield - a Metallica farkasa
süti beállítások módosítása