Pénzt gyűjt filmjéhez a Stones Throw

2012.11.16. 14:30, recordernews

stones01.jpg

A Peanut Butter Wolf-vezette kaliforniai Stones Throw kiadót az egyik leginnovatívabb indie hip hop, funk és jazz (de annál is inkább füstös műfajhatár-elmosó zenékkel házaló, hatványozottan lemezturkász-barát) labelként szokás számon tartani, ami eddig olyan remek előadóknak adott hátszelet, mint Madlib, J Dilla, Aloe Blacc, MF Doom, Mayer Hawthorne vagy Dâm-Funk – és ami most elérkezettnek látta az időt, hogy dokumentumfilm készüljön az elmúlt 16 évéről. 

ITT MÉLTATTUK A STONES THROW KÉT JELENTŐS DALOSPACSIRTÁJÁT.

Az Our Vinyl Weighs a Ton munkacímű, egész estés alkotáshoz a rendező, Jeff Broadway már így is felvett több napra elegendő anyagot, de úgy véli, még bőven akad vele munka, ezért a közösségi finanszírozással foglalkozó oldalon, a Kickstarteren kezdett pénzt kalapozni a rajongóktól. A kampányból még két hét van hátra, összesen 35 ezer dollárt szeretne összeszedni, eddig ennek közel kétharmada gyűlt össze.

A Stones Throw szerint egyébként nem csak a kiadó kegyeltjei kapnak szerepet a filmben, de olyan közeli "haverok" is, mint a Roots-os Questlove, Talib Kweli, a Portisheadből ismert Geoff Barrow vagy Gaslamp Killer. Itt a bemelegítő videó az egész estés filmhez, aminek megjelentetését 2013 felső felében tervezik.

https://recorder.blog.hu/2012/11/16/penzt_gyujt_filmjehez_a_stones_throw
Pénzt gyűjt filmjéhez a Stones Throw
süti beállítások módosítása