Björk remixalbummal, új videóval jelentkezett

2012.11.13. 16:16, recordernews

bjorkcsikos.jpg

Az izlandi jéghercegnő Bastards címmel új életet lehelt 2011-es, iPhone és iPad alapokra (is) helyezett albumába, az életmű egyik legszebb darabjának bátran nevezhető (ahogyan tettük is a legjobb tavalyi lemezeket felvonultató összesítésünkbenBiophiliába: egy lemezre összegereblyézte ugyanis saját kedvenc remixeit, köztük olyanokét, mint Hudson Mohawke, a Death Grips, Matthew Herbert vagy a These New Puritans. Hopp, és még egy klipet is kapunk mindezek mellé ajándékba!

HALLGASD MEG BJÖRK EREDETI BIOPHILIÁJÁT A RECORDEREN, MERT AZ JÓ!

Björk így beszélt a válogatásról: "hihetetlenül lenyűgözött, hogy a remixek a Biophiliát valahova egészen máshová katapultálták, miközben a karakterét is megőrizték, és, ahogyan az oly gyakran megesik, ha jól jön ki a lépés: több ritmust adtak a daloknak, lábakat, amiken táncolhatnak!" Az énekesnő nyomatékosította azt is, hogy nem a legjobb remixek kiválogatására fókuszált, hanem arra, hogy a végeredmény egy erős, kerek egész legyen. 

A Bastards remixeit a Grammy-jelölt Mandy Parnell maszterelte újra, a hanganyag.hivatalosan november 19-én jelenik meg CD-n és digitális verzióban a One Little Indiannél, de nálunk már streamelhető:

És ha ez nem volna elég, Björk a mai napon egy klipet is közzétett ahhoz a Mutual Core című dalához, aminek összehegesztésében Matthew Herbert és az angol dubstep-duó 16bit volt a segítségére. Íme:

https://recorder.blog.hu/2012/11/13/bjork_remixalbummal_es_uj_videoval_jelentkezett
Björk remixalbummal, új videóval jelentkezett
süti beállítások módosítása