Minden jel arra mutat: lesz új Nine Inch Nails

2012.11.08. 10:08, recordernews

reznor.jpg

A NIN nem is annyira régen, 2009-ben szüneteltette be működését, és még egy búcsúturnéval is nyomatékosították a döntést. Trent Reznor azonban nem állt le, írt zenét videojátéknak és filmeknek (A tetovált lány, Social Network - a közösségi háló), egy másik projektjében angyalokat pusztít, plusz Dr. Dre-vel szövetkezik, szóval éli a zeneipar neki kirendelt, lehetőségektől túlcsorduló életét, ahogy illik. Most azonban a Rolling Stone-nak adott interjújában közölte: igen, várható új Nine Inch Nails anyag, "minden jel erre mutat."

HA MÁR MÉLYENSZÁNTÓ ZENÉK: ÚJ PORTISHEAD-LEMEZ IS KÉSZÜLŐBEN VAN.

Majd ennél egyértelműbben is megerősítette: "Igen, lesz új zene. Vannak dolgok készülőben." Reznor ezt annyival egészítette ki, hogy sosem állította, hogy a NIN-nek vége van, csak azt, hogy nem tud abban a formában tovább működni, ahogyan működött. "Most pár évig más dolgokkal foglalkoztam, amiket élveztem, például a How To Destroy Angels-szel, de kerítek helyet olyasminek is, ami belefér a Nine Inch Nails-mappába."

Míg ez meg nem történik, hallgassuk meg aktuális projektjének jövő hétre várt, de online már most nyilvánosságra került EP-jét.

https://recorder.blog.hu/2012/11/08/minden_jel_arra_mutat_hogy_lesz_uj_nine_inch_nails
Minden jel arra mutat: lesz új Nine Inch Nails
süti beállítások módosítása