Szikrázó hipszterek a Foals új videójában (18+)

2012.11.06. 16:12, recordernews

sick.jpg

Biztosra játszik friss klipjében az olykor matekos, olykor afropopos elemekkel dobálózó, de leginkább a dance-punkból táplálkozó oxfordi Foals: náluk fiatalabb fiatalok különböző, ámde magas kúlfaktorral bíró cselekményekbe bonyolódnak, így például elektrikbugiznak az utcán, zebracsíkos medencében BMX-szel szökellnek, tükröt nyalnak, vagy éppen pirotechnikai eszközöket lövöldöznek egymásra. Vagy cicit villantanak, magától értetődően.

VAN MÉG KORHATÁROS VIDEÓNK A LASSABB, KÖLTŐIBB FAJTÁBÓL IS.

Az énekes, Yannis Philippakis azt mondta a végeredményről: egy nagyon szabad és szórakoztató videót akartak összerakni, amibe "behúzzuk a szélesebb családunkat is, azokat, akik korábbi videóinkban is velünk tartottak. A forgatás egy pontján éppen játszottunk, amikor egyszer csak Dave (a rendező) elkezdett tűzijátékot lövöldözni ránk. Ez az a fajta szabadság, amit normális esetben egy videóban nem engedhet meg magának az ember, már csak azért is, mert törvénytelen."

Az Inhaler egyébként a zenekar soron következő harmadik albumán, a Holy Fire címűn lesz még megtalálható, aminek megjelenését jövő februárra ígérik.

Címkék: foals korhatáros
https://recorder.blog.hu/2012/11/06/szikrazo_hipszterek_a_foals_uj_videojaban
Szikrázó hipszterek a Foals új videójában (18+)
süti beállítások módosítása