Februárban fut be Johnny Marr szólólemeze

2012.11.06. 10:53, recordernews

marr.jpg

Morrissey egykori jobbkeze, a Smiths gitáros-dalszerzője, Johnny Marr 2008-ban csatlakozott a Cribs indie rockereihez, tavaly tavasszal viszont már bejelentette búcsúját, és azt, hogy inkább szólóanyagokon kezd dolgozni. A jelek szerint ennek most érett be a gyümölcse.

A SMITHS HALÁLLAL, BEFEJEZETLENSÉGGEL FLÖRTÖLŐ UTOLSÓ LEMEZÉRŐL ITT ÍRTUNK.

Marr ugyanis már dátumot is közölt: 2013. február 25-én érkezik teljesértékű hosszanjátszós lemeze The Messenger címmel. Hogy a tizenkét dalt megírja, ahhoz Portlandből visszaköltözött Angliába, a végső felvételekre Manchesterben és Berlinben került sor, a maszteringre pedig az Abbey Road Studios-ban. Egy sajtóanyagban azt mondta a lemezről, hogy annak alapjául azok a tapasztalatok szolgálnak, milyen érzés a brit anyaországban élni. "Amikor távol vagy a szülővárosodtól, sokkal inkább késztetést érzel arra, hogy írj róla. Lehet, hogy azért, mert honvágyat érzel, vagy mert csak tárgyilagosabb vagy vele szemben, nem tudom."

MIÉRT BIZTOS, HOGY SOSEM LESZ MÁR ÚJRA SMITHS-EGYESÜLÉS? LEGINKÁBB EZÉRT.

Az NME-nek október végén adott interjújában azt is mondta: eddig vonakodott előjönni a háttérből, hiszen szerencsére olyan zenekarokban játszhatott, amik remek énekesekkel voltak megáldva. "Ez viszont már az én zenekarom, és a zenekarom frontemberének gitáron kell játszania. És én mindkettőt megteszem."

https://recorder.blog.hu/2012/11/06/johnny_marr_februarban_szololemezzel_all_elo
Februárban fut be Johnny Marr szólólemeze
süti beállítások módosítása