Cruel Winter: sejtelmes filmelőzetes Kanye Westtől

2012.11.02. 12:30, recordernews

kanyewesttel.jpg

Kanye West nagyon szeretné magát újítónak láttatni, ennek érdekében idén májusban jelentkezett is egy saját rövidfilmmel (Cruel SummerCannes-ban, versenyen kívül, és persze nem érte be egy vászonnal, hanem rögtön hetet állíttatott fel. A rapper a speciális kameraépítménnyel forgatott filmről - ami egy menő autótolvaj és egy vak arab hercegnő románcát mutatja be - azt mondta, hogy bár nem tartja magát a föld legjobb rendezőjének, örülne, ha egyszer majd ez a fajta vizuális surround lenne a meghatározó a mozikban.

KANYE WEST NEMRÉG MÉG HÁZIPORNÓSZTÁRKÉNT PRÓBÁLKOZOTT.

Nos, itt még nem tartunk, ott viszont igen, hogy a YouTube-on felbukkant egy trailer Cruel Winter címmel, Kanye West neve alatt. Látunk benne szürkéskék tónusban vegetáló, elhagyatott téli tájat, és halljuk az idősebb George Bush eredeti, 1991-es, az öbölháborút bejelentő szavait egy új világrendről. Mindezt drámai csúcspontot előrejelző zene festi alá, az egész együtt pedig úgy hat, hogy nem lennénk meglepve, ha a következő képkockán egy csonkolt félhulla ácsorogna vészjóslón egy dombtetőn (már csak azért is, mert Halloween napján került fel a videó).

Következő képkocka azonban nincs, csak egy coming soon felirat. És persze rögtön azt is érdemes feltételeznünk, hogy ha Kanye Cruel Summer címmel nem csak filmet készített, de egy válogatásalbumot is kiadója, a GOOD Music előadóival (John Legend, Pusha T, Big Sean, csak hogy párat említsünk), akkor talán ehhez is hozzácsap majd egy újabb lemezt.

Címkék: kanye west
https://recorder.blog.hu/2012/11/02/kanye_west_kegyetlen_tel
Cruel Winter: sejtelmes filmelőzetes Kanye Westtől
süti beállítások módosítása