Szürreális kisfilm készült Lady Gaga parfümjéhez

2012.09.14. 16:00, recordernews

Lady Gaga ezer százalékon pörög, most például saját parfümjével, a Fame-mel van nagyon elfoglalva. "Őszintén szólva azt akarom, hogy olyan illatom legyen, mint egy ribancnak" - mondta a 26 éves énekesnő a CNN-nek adott interjújában arról, hogy a parfümöt is pont ilyennek akarta. Meg koromfeketének, amiről igyekezték a szakemberek eleinte lebeszélni, mondván, az emberek attól tartanak majd, hogy esetleg megfogja a ruhájukat, de Gaga kötötte az ebet a karóhoz. A dilemmát végül egy újítással oldották meg: abban a pillanatban, hogy a parfüm permet formájában a levegőbe kerül, színtelenné válik.

ladygagafame2.jpg

Korábban arról is hírek kezdtek szállingózni, hogy a popdíva vér és ondó aromájúra tervezi a kész terméket, amiből végül csak annyi bizonyult igaznak, hogy molekuláris szinten hasonlóan épül fel (hogy ebből mi igaz, azt a képzelőerőre bízzuk).

FILM ÉS LADY GAGA? OLVASD EL, MIRE KÉSZÜL ROBERT RODRIGUEZZEL!

A parfümhöz elkészült, tegnap nyilvánosságra hozott öt és fél perces kisfilmben szintén mindvégig a fekete tónus uralkodik, hozzá pedig egy jól kitalált, nyugtalanítóan szürreális világot teremtett Steven Klein rendező (ő készítette az Alejandro klipjét is), főszerepben az életre keltett kátrányszerű anyaggal, ami valószínűleg a parfüm akar lenni. Érdemes végignézni:

Címkék: parfüm lady gaga
https://recorder.blog.hu/2012/09/14/sotet_es_szurrealis_kisfilm_keszult_lady_gaga_parfumjehez
Szürreális kisfilm készült Lady Gaga parfümjéhez
süti beállítások módosítása