Ákos és Neo: magyarok a Balaton Soundon

2012.07.11. 13:30, recorderhu

balaton sound.jpg(X) Ma délután Zamárdiban hivatalosan is kezdetét veszi a hatodik alkalommal megrendezésre kerülő Heineken Balaton Sound. A rendezvényen a nemzetközi sztárfellépők mellett neves magyar előadók is szerepelnek, a nulladik napon rögtön a hazai popzene egyik legsikeresebb és legellentmondásosabb alakja lép színpadra, előtte pedig egy igazi közönségkedvenc melegít. A fesztivál minden napjára érvényes elővételes bérletek mind egy szálig elkeltek, de a szervezők a helyszínen még áruba bocsátanak pár száz darabot, illetve napijegyek is vásárolhatók még.

Mivel a nulladik napon a főbb helyszínek közül csak a Heineken Nagyszínpad és a Rise FM Aréna üzemel, utóbbiban ráadásul ma nem szerepel magyar fellépő – ha az idei futball Európa-bajnokság megnyitóján szereplő Karmatronic duó olasz tagját nem tekintjük tiszteletbeli hazánkfiának –, minden erőnkkel a nagyszínpadra koncentrálhatunk, ahol 17 órától Compact Disco Dj Set lesz, az idei Eurovíziós Dalfesztiválon értékes tapasztalatokat szerző zenekar alapító tagjával, Lotfi Begivel. Őt követi fél nyolctól a legutóbbi lemezét tavaly megjelentető Neo, akik gyakorlatilag a tradicionális zenekari felállás megszilárdulásától kezdve örökös fesztiválkedvencek – ha koncertezésről van szó, nem tudnak téveszteni.

De mit mondjunk akkor a fél tízkor színpadra lépő Ákosról, a kortárs magyar popzene legprofibb színpadi show-jának büszke tulajdonosáról, aki idei elektronikus lemezét, az Előkelő idegent turnéztatja a nyári fesztiválokon? Az új lemezhez persze új imidzs is jár, az új dalok mellé pedig a régi slágerek aktualizált verzióit is megkapja a nagyérdemű; azt pedig, hogy Zamárdiban is rengetegen lesznek a hajdani bonanzás hős koncertjén, szinte biztosra vehetjük.     


BREAKING: Hopp, Ákos koncertjét négy szám után elmosta az eső!

A Heineken Balaton Sound weboldala:

http://www.sziget.hu/balatonsound/

Hiii Train kislemezdalának videója a Neo 2011-ben megjelent The Picture című lemezéről:




Ákos előkelő idegent alakít az Előkelő idegen című lemez Előkelő idegen című dalához készült videóban:




https://recorder.blog.hu/2012/07/11/akos_es_neo_magyarok_a_balaton_soundon
Ákos és Neo: magyarok a Balaton Soundon
süti beállítások módosítása