Kylie Minogue: Timebomb + a Holy Motors című film mozielőzetese

2012.05.25. 07:50, -recorder-

A zenei karrierjének 25. évfordulóját 2012-ben egy teljes esztendőn át ünneplő Kylie Minogue – aki ezt a K25 jubileumot a Finer Feelings című régi dala nagyzenekari hangszerelésű új verziójával nyitotta, majd egy formabontó turnéval, a kifejezetten ritka dalaira és B-oldalas számaira épített rövidke Anti Tourral folytatta – a június 4-én megjelenő The Best Of Klyie Minogue slágerválogatást előtt a mai napon egy vadonatúj elektro-pop kislemezdalt is közread Timebomb címmel. Az énekesnő – aki az áprilisi Tribeca fesztiválon bemutatott Jack And Diane című filmben egy tetovált leszbikus mellékszerepét játszotta – ezen a héten épp a Cannes-ban tartózkodik, ugyanis ő az egyik főszereplője az egyik versenyfilmnek, a Holy Motorsnak, melyet az elmúlt két évtizedben csak egy félresikerült mozival (Pola X), de előtte egy zseniális filmtrilógiával (Boy Meets Girl – 1984, Rossz vér – 1986, A Pont Neuf szerelmesei – 1991) jelentkező francia Leos Carax rendezett (lásd képünket!). A Cannes-i Filmfesztivál legnagyobb esélyesei közt számon tartott filmben Kylie egy betétdalt is énekel, melyet a Divine Comedy együttes vezére, Neil Hannon írt számára Who Were We? címmel – és a Timebomb kislemez mellett ebből a dalból is adunk egy kis ízelítőt a film mozielőzetesével. Maga a Timebomb egyébként csak magyar idő szerint reggel 8-tól kerül hivatalosan nyilvánosságra az énekesnő honlapján (a videoklippel együtt akkor, ha a Twitteren összegyűlik 25 ezer ‪#KylieTimebomb‬ tweet), de mi itt a Recorderen már pár perccel korábban közreadjuk a dalt (és amint megjön a klip, idetesszük azt is).

FRISSÍTÉS:  44 perc alatt össze is gyűlt a 25 ezer tweet (egyet a Recorder is küldött), és már látható is a Londonban forgatott videoklip!

a Holy Motors mozielőzetese a Who Were We? című dal részletével:

a vörös szőnyeges bevonulás a Cannes-i Filmfesztiválon:

a Holy Motors teljes cannes-i sajtókonferenciája:


a június elején megjelenő The Best Of Kylie Minogue válogatás tévéreklámja:


a Cherry Bomb című B-oldalas dal előadása az Anti Tour melbourne-i állomásán:


http://www.kylie.com

összeállította: Déri Zsolt

FRISSÍTÉS 2: május 27-én, 44. születésnapjának előestéjén Kylie élőben is elénekelte a Timebombot a BBC-n futó The Voice UK című műsorban!


FRISSíTÉS 3: június elején a klip forgatásáról készült werkfilm is felkerült a YouTube-ra!

https://recorder.blog.hu/2012/05/25/kylie_minogue_timebomb
Kylie Minogue: Timebomb + a Holy Motors című film mozielőzetese
süti beállítások módosítása