Bermuda: Monte Carlo (mp3 + videoklip)

2012.03.26. 19:57, -recorder-

Mórocz Tamás a székesfehérvári Jacked indie rock tinédzserzenekar dalszerző-frontembereként tűnt fel még az előző évtized második felében, majd 2011-ben a Calico Island és Bastiaan együttesek gitáros-énekesként indított újabb fejezetet karrierjében, 2012-ben pedig újabb zenekar alakított a Calico Island 19 éves dobosával, Török Mátéval és a korábban menedzserként, a budapesti Death Disco bulik szervezőjeként és a Dictator & Hussar DJ-duó diktátoraként nevet szerzett Urbán Dániellel (ő gitáron, illetve basszusgitáron játszik). „Hárman vagyunk. POPzenét csinálunk. Magyarul. Egyszerűen” – fogalmazzák meg ars poeticájukat Facebook-oldalukon a tagok, akik ma délután tartották első daluk, a KurioUSs (Dózsa Tamás) produceri segédletével felvett és leginkább a Phoenix/Jamaica-féle hangzáseszményt tükröző Monte Carlo premierjét a hozzá tartozó videoklippel együtt, április 30-án pedig sor kerül majd a bemutatkozó koncertjükre is, ahová Franciaországból hívnak „egy egyelőre még titkos szuper meglepetésvendéget” (akinek kilétét itt a Recorderen rögtön meg is tippeljük). A klip alatt a dal mp3 formátumban is letölthető.

a dal az együttes SoundCloud-oldaláról le is tölthető:

http://soundcloud.com/bermuda-2/monte-carlo/download

a Bermuda beharangozó reklámfilmecskéje február végéről:


Debüt koncert április 30-án. Pici helyen, ingyenesen, meghívóval, első vonalas top külföldi csaj meglepetés vendéggel. Ha Pharellnek jó volt, nekünk is jó lesz!” – írja a zenekar Facebook-oldalán, itt a Recordernél pedig ebből már sejtjük is, kiről van szó:

 

http://www.facebook.com/bermuda.hello
http://www.uffie.tv

összeállította: Déri Zsolt

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Címkék: mp3 bermuda
https://recorder.blog.hu/2012/03/26/bermuda_monte_carlo_mp3_videoklip
Bermuda: Monte Carlo (mp3 + videoklip)
süti beállítások módosítása