The Shins – teljes koncertközvetítés!

2012.03.09. 09:35, -recorder-

Az amerikai dalszerző-gitáros-énekes James Mercer zenekarának, a Shinsnek a visszatéréséről februárban már készítettünk egy nagyobb összeállítást, ahol közreadtuk a március 19-én megjelenő Port Of Morrow album Simple Song, September, The Rifle's Spiral és It’s Only Life című dalait, majd a Simple Song videoklipje mellett már a Bait And Switch cimű új számot bemutattuk a lemezről. Most itt egy teljes koncert videofelvétele, ahol a fent említett dalok mellett további új szerzemények is szerepelnek (no meg olyan Shins-klasszikusok is, mint a Kissing The Lipless, a Saint Simon vagy A régi környék című filmben elhíresült New Slang és Caring Is Creepy), és 65 percen át élőben láthatjuk/hallhatjuk a Mercer körül teljesen lecserélődött felállást, melyben a Modest Mouse-dobos Joe Plummer mellett megtaláljuk a képünkön látható Jessica Dobsont, a Deep See Diver együttes frontleányát is, aki korábban Beck zenekarának szólógitárosa volt. A március 7-én este a New York-i Le Poisson Rouge klubból az NPR által élőben közvetített Shins-koncert felvétele itt látható.


a koncert dallistája:

Kissing The Lipless
Caring Is Creepy
Simple Song
Bait And Switch
Saint Simon
It's Only Life
September
New Slang
The Rifle's Spiral
Australia
No Way Down
Phantom Limb
One By One All Day
Port Of Morrow

 


You gotta hear this one song. It'll change your life, I swear” – Natalie Portman a New Slang című Shins-dalt népszerűsíti a Garden State (A régi környék) című 2004-es Zach Braff-filmben:

Jessica Dobson együttese, a Deep Sea Diver egy 2010-es koncerten:

Jessica szólókoncerjte egy Long Beach-i után 2009-ben:


http://www.theshins.com
http://thedeepseadiver.com
http://jessicadobson.com

összeállította: Déri Zsolt

FRISSÍTÉS: cikkünk publikálásának másnapján a Shins – két vokalistanővel kiegészülve – fellépett az épp Jonah Hill által vezetett Saturday Night Live műsorában is, a Simple Song és It's Only Life című dalokkal!

a műsort beharangozó tévészpotok Jonah Hill-lel és Bill Haderrel:

https://recorder.blog.hu/2012/03/09/the_shins_teljes_koncert
The Shins – teljes koncertközvetítés!
süti beállítások módosítása