Dr. Dre feat. Eminem & Skylar Grey: I Need A Doctor (videoklip)

2011.02.25. 15:57, -recorder-

Ehhez nem kell sok kommentár: elkészült a videoklip Dr. Dre egy évtizede várt – ha minden igaz, 2011-ben már tényleg megjelenő, bár még pontos dátum nélküli – Detox című visszatérő albumának Eminemmel közös bombasztikus beharangozó számához, I Need A Doctorhoz, melyet pár napja már a Grammy Awards gáláján is előadtak. És igen, Skylar Grey-t, a dal refrénjét jegyző fehér dalszerző-énekesnőt továbbra is „rejtegetik” – ebben a klipben sem őt látjuk az énekrészei alatt (de legalább pár pillanatra feltűnik fehér köpenyes doktornőként, 2:22-nél, 5:40-nél és 5:55-nél például).
 
A Doktor negyedszázados zenei múltjának képeit is felidéző szuperprodukció-videót Hollywood kevés fekete rendezőjének egyike, az egyik Hughes fivér, Allen Hughes jegyzi, aki annak idején a Menace II Society (Veszélyes elemek) című 1993-as gettófilmmel mutatkozott be. Már abban a filmben is szerepelt Dr. Dre-szerzemény, N.W.A. (Niggaz Wit Attitudes) nevű korabeli gangsta rap együttesének Dopeman című dala – és ez a klip is Dre egykori N.W.A.-társának, az 1995-ben elhunyt Eazy-E-nek a sírjánál végződik.
 
 

az I Need A Doctor élő előadása a Grammy-gálán, rögtön Rihanna és Eminem Love The Way You Lie című megaslágere után (melyben Skylar Grey szintén társszerző volt), a videón 3:15-től - mint látható, Skylar egyetlen közeli képet sem kapott a tévéközvetítés során:
 
 

Skylar Grey nyilatkozik a Grammy-fellépés előtt:
 

http://www.drdre.com
http://www.eminem.com
http://www.skylargreymusic.com

összeállította: Déri Zsolt

https://recorder.blog.hu/2011/02/25/dr_dre_feat_eminem_amp_skylar_grey_i_need_a_doctor_videoklip
Dr. Dre feat. Eminem & Skylar Grey: I Need A Doctor (videoklip)
süti beállítások módosítása