Artist Intersect – egy új MySpace?

2011.02.22. 17:10, -recorder-

Néhány hónap meghívásos működés után hivatalosan is megnyitotta kapuit a szélesebb publikum előtt az Artist Intersect – egy új online platform zenészek, zenekarok, menedzserek, kiadók és egyéb zeneipari résztvevők számára. Az oldal célja, hogy teret és eszközöket adjon a zenészeknek abban a korban, amikor a digitális forradalom jelentősen átalakítja a szórakoztatóipar üzleti modelljeit, és egyre fontosabb a megfelelő online jelenlét és kommunikáció. Az Artist Intersect a DIY (do it yourself, azaz „csináld magad!“) elve alapján működő zenekarok és zenészek előrébb jutását kívánja segíteni, ennek érdekében egy helyen kínál minden szükséges üzleti megoldást.
 
A magát a Home Of The Artist szlogennel hirdető platform az online jelenlét biztosítása mellett széles körben biztosít szolgáltatásokat többek között az online marketing, merchandising, e-kereskedelem és jogi ügyek területén is. Összességében biztosítja a felhasználók új média csatornákba való bekapcsolódását, illetve egy földrajzi és demográfiai határok nélküli, folyamatosan növekvő rajongói kör elérését. Az SHP Recordsszal közös, 2011. március 10-re meghirdetett hollywoodi bemutató party után a cég még további szolgáltatásokat is tervez bevezetni.
 
Az Artist Intersectet zeneipari veteránok, rockzenészek, technológiai guruk és zenekedvelők alapították, tanácsadói csapatában olyan szakemeberek vesznek részt, mint Jerry Greenberg (Atlantic Records), Bruce Kirkland (Capitol Records), Don Grierson (Epic Records, Capitol Records), és olyan hírességek támogatják, mint például a blues gitáros Joe Bonamassa, a Def Leppard-frontember Joe Elliott, a basszusgitáros Chris Squire a Yesből, a 19 éves gitáros csodagyerek Josh Gooch, a Nitzer Ebb együttes vagy a Led Zeppelinből Robert Plant és a dobos Jason Bohnam, a legendás John Bonham fia.
 
(www.mi2n.com)
Lengyel Dóra
 
A Zeneipar rovat a Zenei Hálózatok egyesület támogatásával készül
 
http://artistintersect.com

az Artist Intersect egyik ifjú tehetsége, az 1991-es születésű Josh Gooch itt is nagyon faszán gitározik, és még a 3:10-nél elpattanó húr sem tudja tönkretenni a produkcióját:

https://recorder.blog.hu/2011/02/22/artist_intersect_egy_uj_myspace
Artist Intersect – egy új MySpace?
süti beállítások módosítása