Erik Sumo Band feat. Kiss Erzsi + Amorf Lovagok +The Qualitons

2010.12.27. 15:40, -recorder-

A38 Hajó, 2010. december 29.
 
A billentyűs-dalszerző-producer Tövisházi Ambrus vezette Erik Sumo Band tagságából 2010 novemberében kilépett a bájos Harcsa Veronika, de a zenekar megy tovább Kiss Erzsi énekesnővel: a hattagúra csökkent új felállás az A38-on adja első koncertjét. Az ESB barkácspopja mellett színre lép még egy négyszámos blokk erejéig Tövisházi másik együttese, az Amorf Lovagok duó is, a 2007-ben feloszlatott Amorf Ördögök egyfajta játékos utódzenekara, mely Tócsarobbantó címmel adta ki első albumát most decemberben.

A kéttagú (Tövisházi mellett természetesen Tariska Szabolcsot, a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett szövegíró-énekest is felvonultató) projekt rendhagyó gyereklemezének a premierjére itt a Recorderen került sor december elején, és ez az A38-as fellépés lesz a lemezanyag első élő bemutatója, melyhez a szerzők a minibugi kifejezést találták ki eme alkalmi koncertformátum meghatározásaként.

Az est előzenekara a Qualitons lesz, mely szintén friss lemezt népszerűsít: az ősszel Németországban kiadott Panoramic Tymes szinte mindenütt kiváló kritikákat gyűjtött be, itthon és külföldön egyaránt.
 
Jegyár: 2000-2400 Ft
 

https://recorder.blog.hu/2010/12/27/erik_sumo_band_feat_kiss_erzsi_amorf_lovagok_the_qualitons
Erik Sumo Band feat. Kiss Erzsi + Amorf Lovagok +The Qualitons
süti beállítások módosítása