Princess Superstar sztriptízt táncol a rajongók pénzéért

2010.09.22. 17:01, -recorder-

Az amerikai DJ-rapper-énekesnő új lemezének költségeihez a rajongók is hozzájárulnak, cserébe vicces ajándékokat nyerhetnek.
 
Az igazából mindig is a mainstreamen kívül maradó Princess Superstar (polgári nevén: Concetta Kirschner) több előadóhoz – például a Public Enemyhez – hasonlóan a rajongók anyagi segítségét veszi igénybe új lemezének elkészítéséhez. Az albummal ritkán előrukkoló New York-i hiphop/electronica boszorka The New Evolution címre hallgató új munkája (mely állítólag olyan lesz, „mintha Missy Elliott elmenne Indiába”) várhatóan 2011 februárjában, a művésznő 40. születésnapján jelenik meg, ha minden jól alakul. A legszerencsésebb adományozók különböző ajándékokban részesülhetnek, melyek között szerepel dedikált CD, a rajongó nevének megemlítése a belső borítón, egyéni jógalecke, születésnapi köszöntés és saját készítésű ebéd, sőt a legbőkezűbbek még egy burleszk jellegű sztriptízt is kaphatnak magától Princess Superstartól. Hogy ne csak a szórakozásé legyen a főszerep: az adományok 10 százaléka automatikusan a PETA nevű állatvédő szervezethez vándorol.
 
Princess Superstar legutóbbi sorlemeze a 2005-ös My Machine volt, mely igazi sztárproducerekkel készült (Todd Terry, Stuart Price, Junior Sanchez, Arthur Bake, Boris Dlugosch,  Armand van Helden stb.) és Lady Gagának is követendő példát mutatott.

 

https://recorder.blog.hu/2010/09/22/princess_superstar_sztriptizt_tancol_a_rajongok_penzeert
Princess Superstar sztriptízt táncol a rajongók pénzéért
süti beállítások módosítása