Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ Az orális szexet lehet túl jól tanítani

2018.06.29. 15:06, RRRecorder

tove_lo_bitches.jpg

Ki más, mint Tove Lo csinálta meg az év legjobb csajos posse cut popszámát, és a hozzá készült videó szexi és igen szórakoztató lett.

Tove Lo - mint arról itt értekeztünk hosszan, videókkal bőségesen illusztrálva - az az énekesnő a mai popban, aki a legnyíltabban beszél a szexualitásról. A Bitches című, tavalyi Blue Lips című albumán hallható dalban például elhangzik, hogy "Hadd vezesselek, miközben kinyalsz / Nekem megvolt már néhány punci / Yeah, több, mint neked." Az új változat egy remix, amibe a következő énekesnők szállnak be Tove Lo mellé: Charli XCX, Icona Pop, Elliphant, ALMA. Az eredmény sokkal meggyőzőbb, mint az év eddigi legnagyobbnak szánt, de szerencsétlenül elsült csajos közös száma, a Rita Ora-féle Girls.

18+ TÖMÉNYEN: EGY ÉV LEGNÉZETTEBB KORHATÁROS KLIPJEI

A dalhoz készült videóban ténylegesen a puncinyalást oktatják az említett énekesnők az elején visszafogott párocskának. A klip tele van fergeteges ötletekkel, az orális szex mellett BDSM-kellékekkel, a végén pedig még dupla poén is van: túl jól sikerült az oktatás, de a férfi ezt nem bánja, sőt. A rendező Lucia Aniello, a férfi főszereplő Paul W. Downs; ők ketten a való életben is párt alkotnak, és több közös munkájuk volt, köztük a leghíresebb a Broad City című sorozat. A női főszereplő a szintén több sorozatban látható Jessy Hodges.


Ez pedig a friss "így készült" videó:

 

Címkék: korhatáros 18+ tove lo
https://recorder.blog.hu/2018/06/29/18_az_oralis_szexet_lehet_tul_jol_tanitani
18+ Az orális szexet lehet túl jól tanítani
süti beállítások módosítása