Túlságosan belebonyolódik az ezoterikus dolgokba - Flexible Juice-klippremier

2017.09.26. 15:46, RRRecorder

flexible_juice.jpg

A Flexible Juice dala arról a nem túl vidám élethelyzetről szól, amikor az ember szerelme ("valakije") belebonyolódik az ezoterikus dolgokba. Misztikus videót forgattak hozzá, itt látható először.

A Magyarradar rovatban itt bemutatkozott, lo-fi zajrock duót Kaszás Sándor (gitár, ének, dobprogramozás) és Kósa Erzsébet (basszusgitár) alkotja. Legutóbb 2015 nyarán jelentettek meg lemezt, előtte is többet (mind fent van a Bandcampen), most október 24-én jön majd a következő, ezen lesz rajta az először itt látható teliholdat. Majd.

Kaszás Sándor ezt mondta a dalról és videóról a Recordernek: "Borongós hangulatú dal arról, amikor valakid túlságosan belebonyolódik afféle sötét, okkult, ezoterikus dolgokba. Adott volt, hogy valami ehhez illő nyomasztó videót csináljunk. Jó barátunk, Máriás Attila (Sarajevo zenekar) - aki nem mellesleg videókészítéssel, animációkkal foglalkozik - vállalta a klip elkészítését. Őt is lenyűgözte az új Twin Peaks, mint minket (meg úgy általában David Lynch munkássága), így együtt találtuk ki, hogy legyen egy laza szerkezetű, misztikus története a klipnek, minél kisebb költségvetésből." Ez utóbbi persze látszik a videón, de sikerült a low budget jelleget jól kihasználni, egyszerű olcsóságból esztétikai minőségbe fordítani.

LEHET-E JOBB SOROZATZENE A TWIN PEAKSNÉL? VALÓSZÍNŰLEG NEM

A lemez címe az lesz, hogy egy ideiglenes égen át, és "talán egy kicsivel sötétebb hangulatú lesz, mint az eddigiek. Nem nagyon, csak egy árnyalattal. Igyekeztünk az új lemezt is minél eklektikusabbra csinálni, csak talán valamivel letisztultabban, mint tavalyelőtt. Lesz breakcore-ra hajazó tördelés, feszes, diszkós kettőnégy, a Suicide-tól merítő minimál elektronikus dobok, egy kevés ambient, Zsike suttogása, kiabálása, éneklése stb. A felvételek Illés Nándi stúdiójában készültek, illetve ő is keverte az új lemezt", ami szintén itt a Recorderen lesz majd először hallható.

A Flexible Juice a Facebookon itt található.

https://recorder.blog.hu/2017/09/26/tulsagosan_belebonyolodik_az_ezoterikus_dolgokba_flexible_juice-klippremier
Túlságosan belebonyolódik az ezoterikus dolgokba - Flexible Juice-klippremier
süti beállítások módosítása