Madonna nem akarja, hogy megvegyék a használt bugyiját és a DNS-ét

2017.07.22. 18:03, corecorder

madonna.jpg

Időről időre felbukkannak érdekes aukciók és még érdekesebb megvehető tárgyak – már hetekkel ezelőtt bejárta az internetet Tupac Shakur rapper Madonnának címzett szakítós levele, most pedig többek között Madonna alsóneműjét és hajkeféjét lehet megvenni – illetve lehetett volna, de az énekesnő sürgős jogi intézkedésekkel megakadályozta az árverést.

Darlene Lutz, Madonna korábbi barátnője és művészeti tanácsadója 2004-ben fejezte be a közös munkát az énekesnővel, majd előrelátóan meg is egyezett vele, hogy némi pénzért cserébe Madonna sosem fog további ügyeket indítani vele kapcsolatban. Akkor azonban még senki sem tudta, hogy tizenhárom évvel később az idén ötvennyolc éves szupersztár különböző tárgyait, fotóit, vagy épp személyes leveleit bocsátja árverésre – például amit Tupac írt neki a börtönből, vagy egy másikat, amiben azt írja, hogy „frusztráló olvasni, hogy Whitney Houstoné a zenei karrier, amit én csak kívánok magamnak és Sharon Stone rendelkezik olyan filmes karrierrel, amivel én sosem fogok”, valamint állítása szerint inkább meghalna, mint hogy Whitney vagy Sharon legyen, „szörnyen középszerű” mindkettőjük.

Madonna és Tupac 1993 márciusában találkozott először egy díjátadón, ezután több mint egy évig együtt voltak, a 2007-es Madonna: Like An Icon című könyvből kiderült, hogy az énekesnő közös gyereket is akart az 1996-ban ismeretlen által lelőtt Tupackel. Ezt a kapcsolatot zárta le a most előkerült levél, melyet a rapper 1995-ben börtönbüntetése alatt írt, és amiben megindokolja a szakítást: „neked nem hátráltatná a karriered, ha egy fekete férfival randevúzol, csak még nyitottabbá és izgalmasabbá tenne. De nekem ez azoknak az embereknek az elárulása lenne, akik azzá tettek, aminek gondolom magam.”

madonna_tupac.jpgMadonna azonban nem akarta, hogy ez a levél napvilágot lásson, megdöbbent, hogy feltűnt egy árverésen, ezért sürgős jogi intézkedésekbe kezdett. „Nem tudtam, hogy a Shakur-levél már nincs a birtokomban" - nyilatkozta a bírósági feljegyzésekben. „Sosem adtam, ajándékoztam vagy egyéb módon ruháztam át másra a levelet és nem is hatalmaztam fel senkit, hogy ilyesmit tegyen.”  Majd folytatja: „a tény, hogy a karrierem miatt hírességgé váltam nem teszi semmissé a jogom a magánéletem fenntartására, különös tekintettel a kiemelten személyes tárgyaimra.” Madonna azt is botrányosnak nevezte, hogy tulajdonképpen a DNS-ét bocsátják aukcióra a nagyközönség számára.

Már korábban is felbukkantak hírek, amelyekből kiderült, hogy DNS-témában a szupersztár igazán érzékeny és óvatos. 2012-ben bejárta a médiát, hogy külön sterilizálócsapata van arra, hogy öltözőit és hotelszobáit megtisztítsa minden tőle származó haj-, nyál- és bőrmaradványtól, azonban az is lehet, hogy ez csak egy reklámfogás volt: Madonna épp abban az évben járta körül a világot MDNA turnéjával, a DNA pedig a DNS angol megfelelője.

Végül nem sokkal a tervezett aukció előtt a bíróság Madonnának adott igazat, a kérdéses tárgyak lekerültek az árverés katalógusából is, így csak fellépőruhákat, cipőket és ékszereket lehetett ott megszerezni (bár Lutz továbbra is állítja, hogy a tárgyak jogos tulajdonai és azok eladása egy későbbi időpontban meg fog történni).


MENNYIT IS KERES MADONNA A KONCERTEZÉSSEL?


Madonna pont a Tupackel töltött időben énekelt a tiltott szerelemről: 

Címkék: madonna tupac shakur
https://recorder.blog.hu/2017/07/22/madonna_nem_akarja_hogy_megvegyek_a_hasznalt_bugyijat
Madonna nem akarja, hogy megvegyék a használt bugyiját és a DNS-ét
süti beállítások módosítása