Vakáció feszt zenével – fesztiválok a közelben: Brave! Factory Ukrajnában

2017.07.19. 11:47, rerecorder

brave_factory.jpg

Tombol a nyár, válassz hozzá külföldi fesztiválélményt! Ahogyan korábban mindig, úgy ezúttal is a régióban lévő (plusz könnyen elérhető) eseményekre fókuszálunk sorozatunkban, amelyeken elsősorban a fellépők névsorának értéke és a jegyár jó aránya érdekel minket, minden más sokadlagos. Jellemző trend, hogy a programok egyre inkább júliusban összpontosulnak (több, eddig augusztusi feszt is korábbra került), de persze a nyár végére is érdemes erőt tartalékolni. Folytassuk a sort (Love InternationalPohoda, Tauron, Creepy Teepee, Dour, Electric CastleMelt! FestivalColours Of Ostrava, SirenOFF FestivalMS Dockville) az augusztus közepi ukrajnai Brave! Factoryval.

# Brave! Factory

Időpont: augusztus 23-24.

Helyszín: Kijev, Ukrajna

Jegyár: bérlet augusztus 16-ig 35 euró (10.800 Ft), onnantól 42 euró (13.000 Ft), napijegyek 21-24 euróért (6500-7500 Ft)

Ukrajnából még nem nagyon ajánlottunk programot, eddig. Ugyanis idén Kelet-Európa egyik legmegbecsültebb elektronikus zenei klubja, a kijevi Closer mögött álló csapat szervezésében útjára indul a Brave! Factory fesztivál, a klub szellemiségéhez hűen izgalmas elektronikus zenei line-uppal. A techno felől érkező Robert Hood és Octave One, a chicagói Derrick Carter house-nagyság és a minimal technójával underground sztárrá lett The Field mellett fellép még az idén szuper lemezzel visszatért Laurel Halo, aztán Jaga Jazzist és a nehezen bekategorizálható Romano teljes zenekarral. És még csak a legnagyobb neveket említettük. A jegyárak rendkívül barátiak, ne is gondolkodjon sokat, aki szeretne menni, mert gyorsan fogynak. Az út odáig könnyen és olcsón megoldható, Kijev pedig gyönyörű.


http://brave-factory.com/

https://recorder.blog.hu/2017/07/19/vakacio_feszt_zenevel_fesztivalok_a_kozelben_brave_factory_ukrajnaban
Vakáció feszt zenével – fesztiválok a közelben: Brave! Factory Ukrajnában
süti beállítások módosítása