Kendrick Lamar kihallgatószobában, hazugságvizsgálón

2017.04.19. 18:05, therecorder

kendrick.png

Kendrick Lamar új, DAMN. című albuma a napokban jelent meg – a videók pedig sorra jönnek ki a lemez dalaihoz. A DNA. klipjében Kendrick és Don Cheadle színész például egy kihallgatószobában csatáznak, de van benne mérgesen rappelő Kendrick is.

A furcsán kezdődő videó (Don Cheadle besétál egy szobába, majd megkérdezi Kendricktől, hogy miért van két keresztneve – Kendrick és Lamar, ugyebár), majd még furcsábban folytatódik: a DNA. szövegét használva veszekedni kezdenek, egy snitt erejéig Kendrick koporsóban fekve is feltűnik, aztán a videó végén Schoolboy Q is megjelenik, hogy beverjen egyet a nézőknek. A lemez egyik legdühösebb dala az őt kritizáló, kormányközeli Fox News riportereivel számol le, a klip ennek erősen áttételes, viszont erőteljes képekkel dolgozó megjelenítése. Mintha egy politikus tévésorozat előzetesét néznénk. A 21. század klipkirálya, Nabil a rendező.

Közben Kendrick kiadója bejelentette, hogy a múlt héten digitálisan és cd-n megjelent album júliusban vinylen is érkezik, a Lamar által dedikált példányokat máris elő lehet rendelni itt, egy pólót is kapunk mellé és a csomag így 40 dollárba (+postaköltség) kerül - a dedikálás miatt viszont egyszer biztosan megtérül a befektetés.

A DAMN. BORÍTÓJÁRÓL ITT ÍRTUNK.

a DNA. klipje:




ilyen volt Kendrick a hétvégén Coachellán, ahol számos dalt élőben is bemutatott az új lemezről:

Címkék: kendrick lamar
https://recorder.blog.hu/2017/04/19/kendrick_lamar_kihallgatoszobaban_rapper_uj_klipjeben
Kendrick Lamar kihallgatószobában, hazugságvizsgálón
süti beállítások módosítása