Snoop Dogg fegyvert emelt Trumpra

2017.03.15. 18:50, prerecorder

nevtelen_5.jpg

Snoop Dogg legfrissebb klipje az egyik legdurvább vizuális anyag, amely az Amerikai Egyesült Államok új elnökét Donald Trumpot kritizálja – pedig nincs hiány ilyen anyagokból. Az amerikai rappernek korábban is megvolt a véleménye Trumpról, akit ezúttal nemcsak durva szavakkal illet, hanem fegyvert is emel rá. 

Snoop Dogg új klipje a BadBadNotGood Lavender című dalának remixéhez készült. A mozgókép egy elképzelt világot mutat be, amelyben bohócok élnek. A kaliforniai rapper bohóc országként mutatja be az USA-t, amelyben a bohóc gyerekek kezébe fegyver kerül, a bohóc bohócot öl, a híradóból hazugság dől és egy bohóc elnök irányítja a bohóc földet (a Trump-figura arcfestése ráadásul narancsba fordított blackface is). A klipet Jesse Wellens és James DeFina rendezte, akik októberben egy közös füvezés közben vázolták Snoopnak a koncepciójukat. Ezt részben a nyáron nagy botrányt kavart, Philandro Castile esete ihlette, akit egy rendőr igazoltatás közben lőtt le, miközben Castile a jogosítványát próbálta előszedni. 

Egy szeptemberi interjújában arról kérdezték a rappert, hogy miért nevezte seggfejnek Trumpot egy Facebook-videó során. Snoop a következőt válaszolta: "Hogyan engedhetjük, hogy egy ilyen elvetemült alak irányítsa az országunkat? Éltem, amikor Jimmy Carter, Ronald Reagan, a Bushok és amikor Clinton volt az elnök, de soha nem láttam hozzá hasonló seggfejt". A klipet elnézve tényleg nagyon utálhatja az USA elnökét, hiszen a dal végén előránt egy műfegyvert és lelövi Trumpot. Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz ennek a következménye – nem mintha egy Twitter-bejegyzésen túl bármi is fenyegetné a rappert.

UPDATE: az elnök tweetje nem sokat váratott magára - Donald Trump csípőből tüzelve börtönnel fenyegette meg Snoopot.

 
KIK UTÁLJÁK MÉG TRUMPOT? ITT MEGTUDHATOD!


Snoop Dogg társadalom- és Trump-kritikus klipje:

Címkék: snoop dogg
https://recorder.blog.hu/2017/03/15/snoop_dogg_fegyvert_emel_trumpra
Snoop Dogg fegyvert emelt Trumpra
süti beállítások módosítása