Gyűrű nélkül is szeretlek, házasság nélkül is egyek vagyunk - új Tegan And Sara-klip

2016.07.23. 19:04, therecorder

ed-av160_tegans_p_20160531125407.jpg

A Tegan And Sara szintipopduó és kanadai ikerpár Love You To Death című (a link mögött Odett kritikája az albumról), júniusban megjelent lemezén szerepel a BWU című szám, ehhez készült most videoklip, amelyben Sara egy üres jegygyűrűs dobozzal próbál eljegyezni embereket - kisebb-nagyobb sikerrel.

Természetesen a Be With You videójának komoly üzenete is van. A Clea DuVall által rendezett klipben a visszautasítások után végre jön egy lány, aki elfogadja Sara ajánlatát (sőt nagyon is boldoggá teszi), hiszen nincsen szükség mindig ahhoz gyűrűre (és házasságkötésre), hogy két ember kapcsolata különleges legyen.

Sara az Entertainment Weeklynek adott nyilatkozatában elárulta, hogy most, hogy az Amerikai Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága legálissá tette az azonos neműek házasságkötését, végre őszinte lehet: boldog, hogy ez megtörtént, de végre másfajta értelemben is comingoutolhat - egyáltalán nem tartja fontosnak ezt az intézményt, sőt, a BWU üzenete szerint kifejezetten házasságellenes.

Ez furcsának hathat, hiszen az ikerpár az ügy hatalmas támogatója volt az Egyesült Államokban, de úgy gondolják, hogy miután kivívták a jogot, élniük vele nem kötelező.

"Van abban valami erőt adó, hogy kit tudom mondani: nincsen szükségem papírra, gyűrűre, fotókra vagy esküvőre, hogy megmutassam, mennyire komolyan gondolok egy kapcsolatot."

és akkor a remek video:

Címkék: dal klip tegan and sara
https://recorder.blog.hu/2016/07/23/nincsen_szukseg_gyurure_-itt_az_uj_tegan_and_sara_videoklip
Gyűrű nélkül is szeretlek, házasság nélkül is egyek vagyunk - új Tegan And Sara-klip
süti beállítások módosítása