Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ Peaches kimaxolta a meztelenkedéssel sokkolást új klipjében

2015.12.03. 10:06, subrecorder

5534ba46.png

Szeptember végén megjelent új albumához már így is több olyan videója készült Peaches-nek, hogy azokat rajta kívül nem sokan vállalnának be, de most a Rub címadó dalának klipjével még saját magán is túltett. Maradjunk annyiban, hogy nehéz volt olyan nyitóképet lőnünk, amin éppen senki sem meztelen.

Amit leginkább megtanulhattunk Peaches idei, ötödik albumból, az az, hogy a queer ikonon nem igazán fog az idő. Hiába tűnt fel 20 éve a zenei színtéren, ha megbotránkoztatásról van szó, a mai napig lehet bízni benne, sőt, ahogy telik az idő, egyre bevállalósabb dolgok kerülnek elő a dalaiban és a videóiban. Hogy csak a legújabb, Rub című dalához készült kisfilmet vegyük, ezt még ő maga is a "legőrültebb Peaches-klipnek" nevezte, nem véletlenül.


INTERJÚNK AZ ÉNEKESNŐVEL A 2010-ES SZIGETRŐL.

Egy félreérthetetlen alakú sziklarés simogatása után alig 20 másodpercet kell várnunk az első meztelen női test megjelenésére, innentől pedig nincs megállás, látunk sivatagi rúdtáncot és guggolva pisilést is, egy ponton meg Peaches-t ismeretlen felek elrabolják és egy gigantikus sivatagi orgiára "kényszerítik", ahol képileg is megjelenik a dal azon sora, miszerint "Can't talk right now, this chick's dick is in my mouth". Az énekesnő, valamint A.L. Steiner és Lex Vaughn által rendezett klipet természetesen munkahelyen való megtekintésre nem ajánljuk, akit érdekel, annak érdemes hermetikusan lezárnia a számítógépe környékét a videó időtartamára, mert amúgy igen kínos pillanatokban lehet része.


Peaches új, eddigi legőrültebb klipje:

Címkék: peaches korhatáros 18+
https://recorder.blog.hu/2015/12/03/18_soha_nem_latott_mennyisegu_meztelenseg_peaches_uj_klipjeben
18+ Peaches kimaxolta a meztelenkedéssel sokkolást új klipjében
süti beállítások módosítása