Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ Elég kínos, ha egy gorilla lopja el a csajod!

2015.11.29. 10:30, subrecorder

tame.jpg

Új videót osztott meg az idei év egyik legjobb albumát produkáló Tame Impala a The Less I Know The Better című dalához. A klip egy pszichedelikus szerelmi háromszöget mutat, be aminek a legérdekesebb része, hogy az egyik szereplő egy gorilla.

Legutóbbi klipjük bemutatásakor azt írtuk a Tame Impala idei, Currents című albumáról, hogy megjelenéskor megosztotta a rajongókat, többen hiányolták a Lonerism slágerességét, pszichedelikus rockját, állításuk szerint az új lemezen mindkettőből igen kevés akad. Valóban több befektetett időt igénylő ez az album, viszont arra, hogy mennyire nincs igaza a fanyalgóknak, tökéletes példa a most tárgyalt The Less I Know The Better, ami kis túlzással simán szerepelhetett volna nem csak az előző-, de talán még az első Kevin Parker albumon is (Innerspeaker). A dal húzós riffje, elszállós refrénje, egyenes felépítettsége ki is lóg némileg a Currents-ről, de bőven a legjobb számok között van az anyagon.


A ZENEKAR KÉSZÍTETT MÁR KLIPET FIATAL SZERELEMRŐL: A MIND MISCHIEFBEN EGY DIÁK A TANÁRNŐJÉRE INDUL RÁ.

Ehhez a szerzeményhez készült most videó a Canada kollektíva rendezésében, a sztori szerint pedig egy középiskolában járunk, ahol a kosárlabdacsapat tagja beleszeret az egyik cheerleaderbe, aki viszont a csapat gorilla kabalájáért van oda. A Trevor nevű főemlősről egyébként végig nem derül ki, hogy végülis igazi gorilla-e, vagy csak egy beöltözött ember, de az egész videó elég elszállt képsorokkal van tele, érdemes egymás után kétszer is megnézni. A dalt úgysem unja meg az ember alatta. A szexuális utalásokkal amúgy is túlfűtött klipben egy rövid jelenet miatt még a felnőtttartalom-jelzés is indokolt.


a Tame Impala új videója:

https://recorder.blog.hu/2015/11/29/18_eleg_kinos_ha_egy_gorilla_lopja_el_a_csajod
18+ Elég kínos, ha egy gorilla lopja el a csajod!
süti beállítások módosítása