Vic Mensa és Kanye West bepöccent

2015.06.11. 10:16, subrecorder

vic_mensa.jpg

Kanye West mindig is az élen járt a fiatal tehetségek gondozásában, pláne ha azok szülővárosából, Chicagóból érkeznek. Az utóbbi hónapokban Vic Mensa karrierjét egyengeti a legerőteljesebben, a fiatal rapper legfrissebb kislemezes dalában együtt szerepelnek, a U Mad című dalhoz most videó is készült.

A 22 éves Vic Mensa karrierje akkor kezdett beindulni, amikor 2013-ban szerepelt Chance The Rapper szintén karrierindító Acid Rap mixtape-jén. Még abban az évben megjelentette ő is a saját anyagát, az INNANETAPE-t, melyen olyan ok vendégszerepeltek, mint Thundercat és Ab-Soul, producerként pedig többek közt Boi-1da (Drake mellől) és Hit-Boy (Niggas In Paris) dolgoztak rajta, szóval Mensa már rögtön tudta, hogyan kell a lehető legjobb emberekkel körülvennie magát. A következő évben jött a Down On My Luck, ami egy, a rappertől addig szokatlan Disclosure-pótlék klub- és rádióslágerré vált, tegyük hozzá: teljesen megérdemelten.

Nagyjából ekkor figyelt fel rá Kanye West, fel is kérte készülő albumának a nyitódalában (Wolves) való szereplésre. West aztán visszaadta a szívességet, az áprilisban bemutatott U Mad-ben bevállalt egy verzét, garantálva a dal befutását, ennek eredményeképpen pedig Mensát szinte azonnal leszerződtette a Roc Nation. Most ehhez a döngölő számhoz készült videó, melyben a két rapper piros fényben úszó forradalmat indít, Grant Singer rendezésében. Ez, és a Down On My Luck is szerepel majd Vic Mensa megjelenési időponttal egyelőre még nem rendelkező bemutatkozó albumán, melynek mindössze a címét (Traffic) ismerjük. Körülbelül ugyan ez mondható el West következő stúdióanyagáról is, a SWISH című albumról ugyan már hallhattunk itt-ott pár dalt, de állítása szerint meglepetés kiadvány lesz á lá Beyoncé, tehát pontos dátumot ne is várjunk.


Vic Mensa és Kanye West közös trap döngölése, a U Mad:


az egyébként remek videóval rendelkező Down On My Luck:

Címkék: kanye west vic mensa
https://recorder.blog.hu/2015/06/11/vic_mensa_es_kanye_west_bepoccent
Vic Mensa és Kanye West bepöccent
süti beállítások módosítása