FKA twigs új videójában szürreális divatbemutatót szül

2015.03.24. 09:50, subrecorder

twigs.jpg

Tegnap ment le a YouTube Music Awards, aminek díjátadó részéről sokat nem érdemes szólni, viszont közben néhány érdekes videót is bemutattak, többek közt Charli XCX, Action Bronson és Shamir is. A képzeletbeli pálmát azonban - nem meglepő módon - FKA twigs vitte el, aki új dalának videójában nem csak parádés tánctudását bizonyítja újra, de még egy komplett divatbemutatót is megszül.

Nem túlzás, ha azt mondjuk, tavaly FKA twigs első stúdiólemezét egy emberként szerette a Recorder szerkesztősége, év végi albumlistánkon egészen a dobogó 2. helyéig vitte. Meg is érdemelte, a jobb híján future R&B előadónak nevezett hölgy az LP1-on végre beváltotta a hozzá az előző két EP-je miatt fűzött reményeket. A lemez dalaihoz remek videók is készültek, melyek közül az egyiket maga az énekesnő rendezte, jelezve ehhez való érzékét is. A Pendulumban bemutatta, hogy nem csak zenéjével, hanem mozgóképes formában is képes egyedi látásmódját közvetíteni, ahogy azt most legfrissebb dala klipjében, a Glass & Patronban ismét bebizonyítja. A video egy erdőben kezdődik, egy nem túl biztató kisteherautóban, ahol magát az énekesnőt láthatjuk, amint a saját szülését vezeti le éppen. Azt nem tudni, hogy ki volt a fogantató, de érdekes ember lehetett, ugyanis twigs egy teljes divatbemutatót hoz világra, amelynek utána ő lesz a bírája. Innentől a video body horrorból átalakul egy szürreális tánccá, és ebből ismét csak az derül ki leginkább, hogy mennyire jó táncos is az énekesnő.

A társszerzőként és társproducerként Boots által is jegyzett Glass & Patron - akárcsak FKA korábbi szerzeményei - erősen futurisztikus, kicsavart, egyedi és egyébként már hallhattunk belőle részleteket korábban FKA twigs Google Glassnak készített reklámjában. Most már az is kiderült, hogy a felvétel az énekesnő valamikor idén megjelenő új EP-jén (EP3) kap majd végleges helyet.


FKA twigs új dala és videója:

Címkék: youtube fka twigs
https://recorder.blog.hu/2015/03/24/fka_twigs_uj_videojaban_szurrealis_divatbemutatot_szul
FKA twigs új videójában szürreális divatbemutatót szül
süti beállítások módosítása