18+ Heti Top 10: a legízléstelenebb zenekarnevek

2015.02.08. 21:33, Frontrecorder

fostartaly.jpg

A héten jött a híre, hogy új albumot ad ki a punkelőfutár Death, amelynek pályafutása a hetvenes évek közepén azért tört derékba, mert nem voltak hajlandók megváltoztatni a kiadójuk szerint a közönséget elrettentő nevüket. Pedig a Halál sehol sincs a szélsőséges névadási skálán, amely igencsak messzire visz attól, amit normálisnak tartunk. Össze is gyűjtöttük a szerintünk legbetegebb zenekarneveket, lemezborítókkal illusztrálva - figyelem, tényleg csak erős idegzetű (és gyomrú) felnőtt olvasóink kattintsanak tovább!

Anal Vomit

1992-ben alakult perui black/death/thrash metal zenekar, amelynek a frontembere Jose Necrofucker néven fut. A legtöbb lemezborítójuktól tényleg könnyen elhányja magát az ember, szájon keresztül.

analvomit.jpg

Corpsefucking Art

Közel húsz éve működő római "brutál death metal" zenekar, amely művészi szinten keveri a nekrofil sokkolást a beteg humorral. Utóbbira példa a War Of The Toilet Gear lemezcím, amelynek borítója alább, ez még a legszelídebb az összes közül:

corpsefuckingart.jpg

SOK OCSMÁNYSÁG VAN MÉG ITT IS. HA NINCS SOK IDŐD, NÉZD MEG CSAK A CSONTVÁZSZEXET!

Fostartály

Ez a legendás budapesti grindcore zenekar 2003-ban alakula, és tulajdonképpen a nevük inkább vicces, mintsem undorító (izé, na jó, azért az is), ahogyan a fekáliásan fixált számaikban is mindent és mindenkit kíméletlenül kifiguráznak. The Return Of The Jani című tavalyi albumukat melegen ajánljuk, nem szar

fostartalyband.jpg

Funeral Rape

2003 óta működő milánói goregrind trió, elfajult pornófétissel. Lemezborítót tőlük nem mutathatunk, íme a mindig álarc mögé bújó zenekar:

funeralrape.jpg

Nunfuckers

A punktól elválaszthatatlan a polgárpukkasztás és a tiszteletlenség, ezekből pedig ez a '85 és '88 között létezett kanadai zenekar alaposan kivette a részét, kezdve a nevükkel. És biztosan nem éltek szerzetesi életet sem, hahaha. (Khm, elnézést.)

nunfuckers.jpg

Paracoccidioidomicosisproctitissarcomucosis

Nem, ezt nem mi találtuk ki, ez egy létező név, egy mexikói goregrind zenekaré, amelynél betegebbet mi nem ismerünk - és nem is akarunk. Már a tagok művésznevei súlyosak - Infection Cutane, Sensation Genital és Ginecologic Cryptococcidioidomicosis - de a lemezborítóik tényleg annyira gyomorforgatóan aberráltak, hogy az lenne a furcsa, ha nem lennének betiltva. A patológiai perverziókban tobzódó zenéjük minimum orvosi eset, valószínűleg ők maguk is.

paraband.jpg

Prostitute Disfigurement

Ha egy zenekar prostituáltak elcsúfításáról nevezi el magát, akkor lehet sejteni, hogy a zene betegesen perverz és szadista, és ezek a brutálmetálban utazó hollandok bőven meg is felelnek ennek az "elvárásnak".

prostitutedisfigurement.jpg

Syphilitic Vaginas

Egy titokzatos zenekar, amely japánnak tűnik, de lehet, hogy valójában svéd, állítólag egyszemélyes formáció, viszont sok képen három taggal látható. Mindenesetre a black/speed metált ötvözik a klasszikus punkkal, dalaik fő témája a sátánizmus és a szex.

syphilisticvaginas.jpg

Treblinka

Ugye nem kell magyarázni, a Treblinka miért ízléstelen zenekarnév, és ezt később a tagok is elismerték. A svéd black/death metal együttes amúgy mindössze két évig létezett, 1987 és 1989 között, belőlük lett a világszerte ismert és népszerű Tiamat.

treblinka.jpg

Vaginal Penetration Of An Amelus With A Musty Carrot

Az amelus olyan magzatot jelent, amelynek nem fejlődtek ki a végtagjai, ennyit segítünk, de a részünkről az osztrák extrém goregrind zenekar nevének lefordításától eltekintenénk. A számcímeikben gyakran fordulnak elő a magzat, anyaméh és abortusz szavak, és itt akkor tényleg álljunk is meg.

vpamc.jpg

https://recorder.blog.hu/2015/02/08/18_heti_top_10_a_legizlestelenebb_zenekarnevek
18+ Heti Top 10: a legízléstelenebb zenekarnevek
süti beállítások módosítása