Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ Gazdag emberek meztelenül buliznak A-Trak új klipjében

2015.01.15. 10:22, subrecorder

a-trak.jpg

Nemrég jelent meg Alain Macklovitch, vagyis A-Trak friss szóló kislemeze, a Push, most ehhez a rendhagyó klubslágerhez készült egy rendhagyó videó is, melyben változó meztelenségű vendégek érkeznek egy eléggé luxus buliba.

A dj-producer A-Trak nem sokat unatkozhatott az elmúlt években. Egyrészt menedzseli egyre nagyobbra növő kiadóját, a Fool's Goldot, a világ legnevesebb színpadain lép fel Armand Van Heldennel közös projektjével, a Duck Sauce-szal és külön szólóban, sőt, néha beállt DJ-zni Kanye West mögé is. Mindezek mellett még zenét írni is van ideje, legutóbbi single-je, a slágerhouse-ujjgyakorlat Push ráadásul az egyik legjobb, amit mostanában hallhattunk tőle. Jó dolog tehát A-Traknak lenni 2015-ben is, főleg, ha azt is hozzávesszük, hogy olyan bulikba kap az ember meghívást, mint amilyet a fent említett kislemezhez készült klipjében rendeznek.

Magát a producert idézzük a kisfilmmel kapcsolatban: "A tánczenéhez való hozzáállásom mindig is egy kicsit rendhagyó volt, szóval az utolsó dolog, amit ezzel a videóval csinálni akartam, az egy csillogó ez az este örökké tart!-klip lett volna. inkább egy olyan filmet képzeltem el, amiben benne van a rapzene fényűzése, de közben meg egy reneszánsz festmény szépségét árasztja magából. Barátom, TM88 lett a főszereplő, az egészet egy francia kastélyban forgattuk. Kicsit a Tágra zárt szemekre emlékeztet. Mindenképpen akartam bele egy tigrist és egy tintahalat is. Ezek voltak a kikötéseim." Nos, ha a reneszánsz festményeknek azon jellegzetességét kívánták átvenni, hogy elég sok meztelen figura szerepel rajtuk, akkor ez sikeres volt. A Ramón Ayala által rendezett klipben több európai modell is kevésbé takaró ruházatban tűnik fel, természetesen teljes mértékig az ízlésesség határán belül maradva.

NÉZZ MÉG TÖBB MEZTELENKEDÉST 2014 KORHATÁROS VIDEOKLIPJEIBEN! 

A dalt egyébként az az Andrew Wyatt énekli, aki eredetileg a Miike Snow tagja, de Mark Ronson friss Uptown Specialjén is többször hallható a hangja.

A-Trak új videója, munkahelyen azért várd meg vele az ebédszünetet:


a teljes Push-EP, remixekkel:

https://recorder.blog.hu/2015/01/15/18_gazdag_emberek_meztelenul_buliznak_a-trak_uj_klipjeben
18+ Gazdag emberek meztelenül buliznak A-Trak új klipjében
süti beállítások módosítása