Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ Válogatás a Recorder 2014-es cikkeiből - Korhatáros videók

2014.12.31. 16:11, subrecorder

blacklips_1.jpg

Idén is folytatjuk hagyományunkat, miszerint az évet 201020112012 és 2013 után ismét legjobb cikkeink összefoglalásával zárjuk. Az összegzés ötödik állomásán, a külföldi és magyar előadókkal készített interjúink, a 2014-ben megjelent magazinjaink legjobb cikkei, valamint az idén bemutatott tehetségek után a valamilyen okból korhatáros tartalmainkat gyűjtöttük egybe. Vér, szex, drog, erőszak, kiscica.

Igen erősen kezdtük az évet 18+-os tartalom tekintetében, rögtön januárban bemutattuk a Black Lips videóját, amiben a bevezetőben említett durvaságok mind előkerülnek (kivéve a kiscicát). Az atlantai csapat amúgy sem a visszafogottságáról ismert, de amit Boys In The Wood klipjében összehoztak, az még tőlük is kemény. Van itt drogosan egymást péppé verő társaság, orgia és dézsában fürdés. Nem kellett azonban sokáig várni e mű megfejelésére, februárban a Xiu Xiu Black Dick című kisfilmje olyan durván sikerült, hogy csak a PornHub nevű pornóoldalra tölthették fel. A montázsban hardcore szexjelenetek és kiscicákról készült felvételek váltogatják egymást.

A novemberben nálunk is fellépett duó nem állt meg itt, még ugyan úgy februárban bemutatták az El Naco videóját, ami a Vimeo-ra azért felfért, de így is lehet benne beteg dolgokat látni, lévén szadomazo-horror a stílusa, melyet a japán filmek ihlettek. Ennyi perverzió után jól jön némi kis felüdülés, egyetlen hazai versenyzőként a Solidman került fel a korhatáros listánkra, ők a hírnév és a zenészlét klasszikus toposzait dolgozták fel egy könnyed videóban. Természetes tehát, hogy a kokain és a fedetlen női domborulatok nem maradhattak ki.

Meztelen nők után meztelen férfiak a soron, a görög származású producer, Othon videójának az egyik anyagból a másikba való átjárás a fő témája, a szereplők, úgy tűnik ezt kevés (nulla) ruhában kívánják elérni. A furcsaságok folytatódnak, a francia páros, a Fleur & Manu által rendezett Movement klipben már a szeretkezés színéről beszélnek fiatalok, majd az aktus során meg is próbálják kideríteni a titkot.

Szemesnek áll a világ, két "szem"-hez kapcsolódó korhatáros tartalmunk is volt idén, az egyik Maceo Plex Prodigy hommage-ja, amelyben egy okostelefon szemszögéből nézhetjük végig egy durva este történetét. Erősen hasonlít Jonas Åkerlund Smack My Bitch Up-jára, de a csavar más. Ha pedig fogadat szívva szeretnél vinnyogni a székedben (miért is ne szeretnél), akkor az Eagulls alig 3 perces kisfilmjét ajánljuk, melyben közelről végignézhető, ahogy felvágnak és összevarrnak egy szemgolyót.

Behatóan foglalkoztunk idén a brazil könnyűzenével, ebből az országból származik az a Wannabe Jalva nevű formáció, melynek szeptemberi videójában egy sztriptíztáncosnő, egy utcai banda és egy alkoholista egy napját követhettük végig, a szaftos részleteket sem kitakarva. Jött aztán a halloween, amikor sok előadó készít 18 éven felüliek számára klipet, közülük Dizzee Rascal és Flying Lotus műveit mutattuk be. Ezek közül az előbbi sajnos már nem elérhető, az utóbbi viszont nagyon is, és megéri megnézni, a komor dzsesszes-elektronikus dalhoz illő gyomorforgató animációs film született.

Arca szerepelt idén Globálradarunkon, és amúgy is elég sokat írtunk róla, nem maradhatott ki bemutatkozó lemezének címadó dalához készült videója sem, amelyben egy kitekert-kifacsart számítógéppel animált meztelen táncost nézhettünk, amint nyugtalanítóan/szexin átadja magát a zenének. Művészi. Hasonlóan térhajlított meztelenséggel támadt a Run The Jewels is az Oh My Darling (Don't Cry)-ban, az ő verziójukban azonban a marihuána az okozója a látomásoknak. Alig pár nappal később megint a humor vizére eveztünk, méghozzá az Ylvis társaságában, akiknek friss rajzolt filmjében a két főszereplő elrepül az űrbe, hogy a Földiek péniszéről hirdesse az igét az univerzum lakóinak.

A ho99o9 (ejtsd: horror) hiphopduó nevéhez méltóan egy igen kemény klippel tört be a köztudatba alig pár hete, a Da Blue Nigga From Hellben van kannibalizmus, csontvázszex és egy nagyon beteg nőszemély, akinek mindenki a fogságába esik, legyenek akár papok, mint a videó főszereplői. Végül pedig egy igazi álom válik valóra a francia Arkadin filmjében, billentyűzetparancsokkal irányíthatóvá válik az idő és más dimenziók, amit természetesen mire másra használna az erővel rendelkező, mint nők melltartójának szétrobbantására.

https://recorder.blog.hu/2014/12/31/18_valogatas_a_recorder_2014-es_cikkeibol_korhataros_videok
18+ Válogatás a Recorder 2014-es cikkeiből - Korhatáros videók
süti beállítások módosítása