Klippremier! The Pills: Stop The Time

2015.01.11. 17:45, rerecorder

pills.jpg

Alig egy hónapja mutattuk be a hazai indierock-színtérre hosszabb szünet után visszatért The Pills friss EP-jét, a Let's Kick The Walls-t, most pedig itt a háromszámos anyaghoz egy videó is - a Stop The Time című szerzeményhez a MOME diákjai alkottak különleges képanyagot.

Nagyon sokat nem is fűzünk az anyaghoz, hiszen a Stop The Time-hoz készített alkotás inkább művészi kisfilm, mint hagyományos promóciós videós, és persze csakis előnyére válik. A MOME-n tanuló Takács Barbara, Mácsai MikulDániel Misota hármas által létrehozott vizuális körítés a dal időtematikáját formák, színek, fények, anyagok mozgásában, átalakulásában éri tetten. „Különleges képanyag, hiszen az alkotók semmiféle animációt nem használtak, itt minden az ami. További érdekesség, hogy a hagyományos videoklipek műfajától eltérően nincs narratívája a képsoroknak, csak magára a dal üzenetére fókuszál, azaz az idő és az elmúlással szembeni tehetetlenségünkre” – mondja a zenekar a klipről.


A PILLS VISSZATÉRŐ EP-JE BEKERÜLT KEDVENC 2014-ES KIADVÁNYAINK KÖZÉ.

A The Pills január 24-én a RoHAM bárban ad legközelebb koncertet, a Puma Danger és a Run Over Dogs társaságában, Facebook-eseményoldal


a Stop The Time művészi kisfilmje:  

a

https://recorder.blog.hu/2015/01/11/klippremier_the_pills_stop_the_time
Klippremier! The Pills: Stop The Time
süti beállítások módosítása