Sia új klipje ismét egy érzelmileg megviselő tánckoreográfia

2015.01.08. 23:03, subrecorder

sia.jpg

A tavalyi év egyik legnagyobb YouTube-os zenei sikere Sia Chandelierjének klipje lett, amely hiába volt koncepciójában végtelenül egyszerű, a megvalósítás emlékezetessé tette. Az ott táncoló 12 éves Maddie Ziegler most visszatért a videó kvázi folytatásában, de ezúttal társat is kapott: Shia LaBeouf hollywoodi híresség szenved az oldalán.

A Chandelier videója jelenleg 434 millió megtekintésnél és legalább ennyi paródiánál jár a YouTube-on, Sia nagyot dobott az üres házban interpretatív táncot lejtő Maddie Zieglerrel. Az ausztrál énekesnő lemeze aztán a Billboard albumeladási listájának első helyén nyitott, nemrég pedig 4 Grammy-díjra jelölték, köztük az év dalának járó elismerést is megnyerheti. A 1000 Forms Of Fear című következő single-jéhez Sia és az ominózus klip rendezője, Daniel Askill elkészítette a "folytatást" - kétségtelenül némi hype reményében. Az Elastic Heart kisfilmjében ismét Ziegler a főszereplő, hiába van mellette Shia LaBeouf, ez is mutatja, hogy mennyire erős kisugárzása van az alig 12 éves táncosnak.


A CHANDELIER EGYIK LEGERŐTELJESEBB ELŐADÁSA, EGY MELEG FÉRFIKÓRUS TOLMÁCSOLÁSÁBAN.

Üres apartman helyett most egy óriási madárkalitkában történnek az események, LaBeouf és Ziegler valamiféle kapcsolati nehézséget próbálnak megoldani, legyen az apa-lánya, vagy éppen férj-feleség közötti dráma. Kicsit túl is van húzva a művészkedés, míg a Chandelier pont egyszerűsége miatt lett akkora siker, itt egész egyszerűen túl sokat akarnak mondani, amiből végül inkább csak egy felfújt lufi lesz: grandiózusnak tűnik, de a tartalma csak levegő. Pont olyan tehát, mint LaBeouf utóbbi időben elkövetett "művészi" megnyilvánulásai, melyek után sokan (okkal) hihettük, hogy egész egyszerűen elment az esze. Vajon Sia-val is a papírzacskós fejűek meetingjén találkoztak? Ziegler jelenléte miatt azonban simán megéri végignézni, vonzza a tekintetet minden egyes mozdulata. Talán nem teszünk rossz lóra, ha azt mondjuk: ő ezzel a két videóval jól megcsinálta magának a karriert a következő évtizedre.


Sia új videója, melyben Maddie Ziegler és Shia LaBeouf megpróbálja megoldani a problémáit:


a Chandelier klipje továbbra is megunhatatlan:

Címkék: sia
https://recorder.blog.hu/2015/01/08/sia_uj_klipje_ismet_egy_erzelmileg_megviselo_tanckoreografia
Sia új klipje ismét egy érzelmileg megviselő tánckoreográfia
süti beállítások módosítása