Teltházas a Fishing On Orfű!

2014.06.13. 10:37, rerecorder

foo_02 (1) otp simple.jpg

Mint az megírtuk, a Fishing On Orfű fesztivál Kispál és a Borz koncertjével fémjelzett első (nulladik) napja már rég teltházas, de mostanra a fesztivál összes napjára elfogyott az összes bérlet és jegy. A fesztivál történetében először fordul elő, hogy előzetesen elkel az összes belépő, alább a szervezők közleménye.

"Ami az eddigi években csak a helyszínen következett be, idén majd’ egy héttel a fesztivál kezdete előtt már tény: az orfűi fesztiválra minden jegy elkelt! A nulladik nap - amelyen a Kispál és a Borz (ORIGINAL) lép fel - már áprilisban teltházas lett, a fesztivál további napjaira vásárolható jegyek és bérletek pedig a mai nappal fogytak el.

A családiasságáról elhíresült fesztivál nem titkolt célja, hogy az elkövetkező években (amelyek nulladik napjain szintén a Kispál és a Borz ad majd tematikus koncerteket) még inkább az elővételre összpontosítsanak, hisz nem tervezik sem a fesztivál bővítését, sem annak költöztetését.

A Fishing On Orfűn fellép a hazai underground koncertzenekarok színe-java, a legnépszerűbb formációk fellépésein túl itt mutatkozik be Németh Juci új zenekara, a Hey Honey, 9 év után rendkívüli koncertet ad az annabarbi, valamint fellép a Los Angeles-i poszthardcore színtér kiválósága, a letlive. is.

Minden információ, valamint a fellépők sora megtalálható a fesztivál weboldalán: www.fishingonorfu.hu"


ITT PEDIG AJÁNLATUNK AZOKNAK, AKIK OTT LESZNEK ORFŰN - KIHAGYHATATLAN KONCERTEK.

 

https://recorder.blog.hu/2014/06/13/telthazas_a_fishing_on_orfu
Teltházas a Fishing On Orfű!
süti beállítások módosítása