Teltházas a Fishing On Orfű Kispálos nulladik napja!

2014.04.16. 16:45, rerecorder

IMG_4981_z.jpg

A június 18-21 között megrendezésre kerülő Fishing On Orfű fesztivál 18-i nulladik napján a Kispál és a Borz klasszikus triófelállása lép fel és játssza az első három album dalait, de erre a napra az összes jegy elfogyott, akárcsak a négynapos bérletek. Viszont a 19-21-i, péntektől vasárnapig érvényes háromnapos bérletek még kaphatók - íme a fesztivál közleménye.

"Örömmel jelentjük be, hogy a 0. napon már biztosan teltház lesz az idei Fishingen, hiszen mind a 0. napi napijegyek, mind a 4 napos bérletek elfogytak. A fesztiválra továbbra is válthatóak 3 napos bérletek, a csütörtöki / pénteki / szombati napijegyek árusítását pedig leghamarabb májusban indítjuk el.

És egy kis magyarázat a 0. nappal kapcsolatban: Mindannyian tudjátok, hogy a fesztivál nézőkapacitása korlátozott - a Fishing pont attől élhető, hogy nincs több ember, mint amennyi jól tudja magát érezni. A Kispál és a Borz koncertjének napjára árusított napijegyek, valamint a 4 napos bérletek összességében elérték ezt a határt - ilyen egyszerű a képlet. A jegyeket tavaly november óta meg lehetett váltani - kérjük értsétek meg, hogy nem engedhetünk be több embert, mint amennyi biztonságosan tud szórakozni és nem okoz tömegnyomort.

A három napos bérletek itt vásárolhatóak"


A FESZTIVÁL TELJES PROGRAMJÁRÓL ITT TÁJÉKOZÓDHATUNK.


és akkor stílszerűen egy korai Kispál-klasszikus, Földtörténet

https://recorder.blog.hu/2014/04/16/telthazas_a_fishing_on_orfu_kispalos_nulladik_napja
Teltházas a Fishing On Orfű Kispálos nulladik napja!
süti beállítások módosítása