A Sennheiser bemutatja: Momentum

2014.05.06. 18:00, subrecorder

210x297_GRZ_Discover_RZ_cmyk.jpg

(x) Egyre több Momentum fejhallgatót látni az utcákon, ami nem véletlen, a Sennheiser új terméke a kategóriájában legszebben szóló darab. A nagy sikerre való tekintettel a Sennheiser és néhány hozzájuk csatlakozó tehetséges művész elindította a MOMENTUM projektet, ahol akár csak egy pár másodperces videóval is óriási ajándékokat nyerhetsz.

Mi a MOMENTUM?

A Momentum fejhallgatók a legminőségibb alapanyagokból, hibátlan gyártási eljáráson keresztül, a legújabb technológiák felhasználásával készültek. A Sennheiser a MOMENTUM projekten keretein belül is a hangzás és a tökéletességre való törekvés iránti elhivatottságát kívánja megosztani mindenkivel. Ez a cég első ilyen világszintű kezdeményezése, amellyel rögtön nem kisebb dologra vállalkoztak, mint hogy az egész világot összekötik. Tehetséges művészeket kerestek a Föld minden pontjáról, akik segítségével életre hívták a MOMENTUM videoláncok ötletét.

Művészek MOMENTUMMAL

Olyan tehetségeket hívtak segítségül a projekt megvalósításához, akik számára nem csak, hogy a hangzás a legfontosabb, nekik az egész életük erről szól. Olyan emberek ők, aki a zene határait értelmezik újra. Ezért is különleges a kampány, mert itt nem a termék áll a középpontban, hanem kreatív projektek és izgalmas emberek.  Az általuk és a Sennheiser által létrehozott MOMENTUM projektnek Te is a részese lehetsz. Érdemes vissza-visszanézni az oldalra, mert júniusig hétről hétre újabb különleges személyeket mutatnak majd be, akik szintén csatlakoztak a kezdeményezéshez.

 


MOMENTUM videoláncok és négy lépés a győzelemhez

A részvétel egyszerű. Nem kell zenei vagy bármilyen különleges képességekkel rendelkezned. Nézz meg pár videoláncot, hogy rákapj a dolog ízére és értékeld őket. Ha az egyik nagyon megtetszik, és csatlakoznál hozzá, töltsd le Whats’s Your MOMENTUM alkalmazást. Ezzel saját videókat rögzíthetsz, amelyeket hozzáfűzhetsz egy már létező videolánchoz, vagy akár saját láncot is indíthatsz. Ahhoz, hogy nevezhess a versenybe, és esélyt kapj arra, hogy megnyerd a számos díj egyikét, a következőket kell tenned:

1. TÖLTSD LE INGYENESEN A WHAT'S YOUR MOMENTUM? ALKALMAZÁST!

Ha csatlakozni szeretnél egy már meglévő MOMENTUM videolánchoz, vagy saját sorozatot szeretnél indítani, mindenekelőtt a What's your MONEMTUM alkalmazásra van szükséged.

2. ADJ HOZZÁ EGY KLIPET EGY MÁR MEGLÉVŐ MOMENTUM VIDEOLÁNCHOZ VAGY INDÍTSD EL SAJÁT VIDEO LÁNCODAT

Az, hogy milyen címet adsz a láncodnak, az egész videolánc témáját meg fogja határozni, ha például a MAKING-MUSIC-AT-NIGHT-IN-THE-GARAGE-CHAIN-t választod, akkor olyan videókat fogsz találni, amikben éjszakai garázsban zenélés a téma. Az, hogy milyen hosszúságú a Te videód, meghatározza, hogy a következő videók milyen hosszúak lehetnek. Amint feltöltöd a videódat, onnantól kezdve mindenki láthatja a láncodat, és bárki csatlakozhat hozzá, a világ minden pontjáról. És ez lenne a cél, hiszen minél hosszabb a láncod, annál nagyobb esélyed van a díjak elnyerésére. 

3. KÉSZÍTS EGY MOMENTUM KLIPET

Hogy videót készíts, nyomd meg az alkalmazás felvételkészítés gombját. Ha elengeded a gombot, a felvétel megszakad, ha újra lenyomod, folytatódik. Összesen maximum 7 másodperces lehet a videód, de ha úgy érzed, elsőre nem sikerült úgy, ahogy szeretted volna, bármennyiszer újra próbálkozhatsz. Minden MOMENTUM videolánchoz egy felvételt adhatsz hozzá. 

4. NYERJ SAJÁT MOMENTUM KLIPEDDEL

Több esélyed is van nyerni. Nézegess láncokat és szavazz azokra, amelyek tetszenek. Ha sok jó értékelést kapsz, nő az esélyed a díjak elnyerésére. Oszd meg a felvételeidet a barátaiddal, ahogy egyre több lájkot kapsz és a videoláncod is egyre hosszabb lesz, az esélyed is egyre csak nő.


210x297_GRZ_Discover_RZ_cmyk_1.jpg

Címkék: sennheiser
https://recorder.blog.hu/2014/05/06/a_sennheiser_bemutatja_momentum
A Sennheiser bemutatja: Momentum
süti beállítások módosítása